Αγγελική: Ο Μιχάλης σπάει την πόρτα και βρίσκουν τον Δημήτρη λιπόθυμο

Οι σημερινές 23/3 εξελίξεις στην σειρά του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Ο Μιχάλης σπάει την πόρτα και βρίσκουν τον Δημήτρη λιπόθυμο

Καταιγιστικό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς Αγγελική, καθώς θα βρουν τον Δημήτρη λιπόθυμο στο δωμάτιο του, καθώς είχε κλειδώσει την πόρτα και δεν μπορούσαν να μπουν.

Τι θα δούμε σήμερα στην Αγγελική του ALPHA

Τρίτη 23 Μαρτίου - Επεισόδιο 103

Η Αθηνά υποψιασμένη από την παραίτηση του Μιχάλη, ρωτάει τη Λένα αν του είπε την αλήθεια με τη Λένα να το αρνείται κατηγορηματικά. Την ίδια στιγμή η Τζένη εκβιάζει την Αγγελική λέγοντάς της ότι θα χρειαστεί να κάνει κάτι για εκείνη ώστε να μην αποκαλύψει στο Στέφανο το πραγματικό της όνομα.

Αργότερα, όλοι πάνε στα γενέθλια της Αθηνούλας εκτός από το Δημήτρη που μένει σπίτι με την Αγγελική να τον προσέχει. O Μιχάλης ετοιμάζεται να φύγει από το κτήμα όταν τον καλεί πανικόβλητη η Αγγελική γιατί ο Δημήτρης έχει κλειδωθεί στο δωμάτιό του και δεν μπορεί να ανοίξει την πόρτα.

Αγγελική εξελίξεις 23/3

Στο πάρτι γενεθλίων της Αθηνούλας, ο Παύλος ακούει τη Σοφία να λέει στο Νικόλα για τον Ανδρέα και φεύγει εξοργισμένος κάνοντας τους να τρέξουν πίσω του για να τον σταματήσουν. Πίσω στο σπίτι των Αργυρών, ο Μιχάλης σπάει την πόρτα του Δημήτρη και τον βρίσκουν λιπόθυμο. Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Τι θα γίνει με τον ρόλο της Νάντιας Μπουλέ στη σειρά Αγγελική;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Η ηθοποιός είναι έγκυος και μάλιστα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ περιμένει κοριτσάκι.

Η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ ωστόσο γεννά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της στην σειρά του Alpha, «Αγγελική» και το κατά ποσό η ίδια θα συνεχίσει να υποδύεται την Τζένη.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στο «Καλύτερα δε γίνεται», τόσο ο ρόλος και της Τζένης, όσο και η Νάντια Μπουλέ συνεχίζουν κανονικά στη δραματική σειρά. Σύμφωνα μάλιστα με την παρουσιάστρια, η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ θα ενταχθεί κανονικά στο σενάριο, με την Τζένη να μένει έγκυος.

«Ο ρόλος της Τζένης και θα συνεχίσει στην Αγγελική και θα ενταχθεί η εγκυμοσύνη της στο σενάριο. Από ποιον θα είναι έγκυος; Από τον νόμιμο σύζυγο ή από τον εραστή Παύλο; Αυτά θα τα μάθετε στη συνέχεια παρακολουθώντας την αγαπημένη μας σειρά, Αγγελική» εξήγησε η Ναταλία Γερμανού. Μάθετε πρώτοι όσα θα γίνουν στη σειρά.

νάντια μπουλε