Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ήλιος: Ο Διονύσης συλλαμβάνεται

Όλα όσα θα δούμε απόψε (18/1)

Ήλιος: Ο Διονύσης συλλαμβάνεται
TV24 18.01.2022 10:31
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (18/1) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος μιας και ο Διονύσης θα βρεθεί στα χέρια της αστυνομίας, ενώ η Λένα θα συνεχίσει να αμφιβάλλει για την αθωότητά του.

Τι θα δούμε σήμερα στον Ήλιο

Η Αθηνά πιέζεται από την απαίτηση του Στέφανου να ασκήσει τα δικαιώματά του ως πατέρας του παιδιού που περιμένουν, ενώ ο Ιωάννου της κάνει μία εξωφρενική πρόταση που ωστόσο φαίνεται να την φέρνει σε δίλημμα.

Η Ελένη συγκρούεται έντονα με τον πατέρα της… Ο Διονύσης συλλαμβάνεται και η Λένα συνεχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητά του. Η Αλίκη αποφασίζει να δώσει συνέντευξη σε τοπικό κανάλι και να καταγγείλει δημόσια όσα γνωρίζει για τη μόλυνση του ποταμού από το εργοστάσιο.

Η Ελένη επισκέπτεται ξανά τον πατέρα της και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, ενώ σε λίγο καιρό η Λήδα θα γνωρίσει τον αδερφό του Νικήτα.

Η Γαλανού αποκαλύπτει τα πάντα στην Αθηνά και τον Δημήτρη

Ωρα μηδέν για τη δικηγόρο του εργοστασίου. Στον Ήλιο, ο Λαϊνάς κρατά στα χέρια του στοιχεία που την «καίνε» κι εκείνη αναγκάζεται να... παραδοθεί στον αντίπαλο κάνοντας μαζί του συμφωνία.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Γαλανού βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και κινδυνεύει να αποκαλυφθούν όλα όσα έχει κάνει. Τώρα έχει στο αντίπαλο στρατόπεδο, εκτός από την Αλίκη, και την κόρη της τη Χρυσάνθη. Η θέση της είναι πραγματικά δεινή και ξέρει ότι ο κλοιός αρχίζει να στενεύει επικίνδυνα γύρω της. «Κάτι πρέπει να κάνω», μονολογεί και ξέρει ότι πλέον ο Δημήτρης είναι κοντά στο να ανακαλύψει τα πάντα για εκείνη. Αυτό την οδηγεί σε κινήσεις απελπισίας.

Και πράγματι ο Λαϊνάς βρίσκει στοιχεία που ενοχοποιούν τη δικηγόρο του εργοστασίου για πολλά. «Εχουμε αρκετά στοιχεία εναντίον σου που μπορούν να σε στείλουν κατευθείαν στη φυλακή. Εχεις κάνει πολλά και τώρα πια υπάρχουν και αποδείξεις γι’ αυτά», της ανακοινώνει. Η Γαλανού πλέον δεν φαίνεται να είναι η δυναμική γυναίκα που δεν μπορεί να την τσακίσει τίποτα. Γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει πέσει στην παγίδα και θα επιβιώσει με έναν και μόνο τρόπο... να συνεργαστεί με τις αρχές. Ετσι προτείνει στον Δημήτρη και στην Αθηνά: «Θα κάνουμε μια συμφωνία.

Ήλιος Γαλανού

Θα μιλήσω για ό,τι μου ζητήσετε και θα καταθέσω, αρκεί να με προστατεύεστε ως μάρτυρα και να μου δώσετε κάποια εχέγγυα που ζητάω». Αστυνόμος και εισαγγελέας συμφωνούν και η Γαλανού εμφανίζεται στο τμήμα και καταθέτει όλη την αλήθεια για την εξαφάνιση του Αργύρη και τη σχέση που είχε με τον Μαρκάτο.

Το μυστικό του Νικήτα αποκαλύπτεται στον Ήλιο

Μια μέρα που η Λήδα έχει βάρδια στο νοσοκομείο, φροντίζει έναν ασθενή που έχει το επίθετο Σαρρής. «Σαρρής;», παραξενεύεται. «Και ο σύζυγός μου λέγεται Σαρρής. Νικήτας Σαρρής», του λέει. Τότε εκείνος της απαντά: «Ναι, τον γνωρίζω. Είναι ο αδελφός μου». Η Λήδα αιφνιδιάζεται όταν μαθαίνει πως ο άντρας της έχει αδελφό κι εκείνος δεν της έχει πει όλο αυτόν τον καιρό λέξη.

Πάει και τον βρίσκει: «Γιατί δεν μου είπες ότι έχεις αδελφό; Πόσα ακόμη δεν μου έχεις πει για σένα;», τον ρωτάει θυμωμένη. «Δεν έχω αδελφό. Για μένα δεν υπάρχει», της απαντάει και η αντίδρασή του την αιφνιδιάζει ακόμη περισσότερο. Η Λήδα απογοητεύεται από τον Νικήτα που συνεχίζει να της λέει ψέματα για τον αδελφό του και τον λόγο που δεν της μίλησε ποτέ γι’ αυτόν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Η Αθηνά λαμβάνει ένα ύποπτο πακέτο από τον Στέφανο

Γιώργος Καραμίχος: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον γιό του - Η γλυκιά φωτογραφία

Share