Η Γη της Ελιάς: "Τρέξε μακριά να γλιτώσεις..." - Ο Λεωνίδας προειδοποιεί την Ελένη

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς. Η Βασιλική περνάει δύσκολα μετά την γέννηση του μωρού της (ενώ τραγικά περνάει και ο πατέρας τη). Από την άλλη, ο Λεωνίδας προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τον Ανέστη.

Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε στην σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 153α

Η Βασιλική περνά δύσκολες ώρες προσπαθώντας να συνηθίσει στην ιδέα ότι η κόρη της θα μείνει στη θερμοκοιτίδα για λίγο καιρό. Ο Ισίδωρος κατηγορεί ευθέως την Αθηνά ότι προσπαθεί, μέσω του Δημήτρη, να βάλει χέρι στην περιουσία που έγραψε στην Αντιγόνη. Ο Λεωνίδας προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τον Ανέστη, γιατί τον θεωρεί επικίνδυνο.

Η μεγάλη απόφαση του Mega για τη Γη της Ελιάς

Ο Ανδρέας Γεωργίου φαίνεται πως έχει βρει το «κλειδί» της επιτυχίας και κάπως έτσι φέτος, από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, το κοινό ερωτεύτηκε τη Γη της Ελιάς και μπήκε αμέσως στο κλίμα της Μάνης, με τα μαγευτικά τοπία και τις ίντριγκες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, η Γη της Ελιάς πήρε «πράσινο φως» από το Mega για την προσεχή σεζόν. Οι συζητήσεις για την ενεργοποίηση του «συν 1» στο συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας Γεωργίου «δένει» την επαγγελματική του πορεία στο Mega και με έναν ακόμα τρόπο, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι ο νέος παρουσιαστής του X-Factor.

Ο σκηνοθέτης της Γης της Ελιάς, δε θα έχει ούτε την επόμενη σεζόν ρόλο στη σειρά, ενώ στα τελευταία επεισόδια της τρέχουσας σεζόν θα εμφανιστεί ένα «μεγάλο όνομα» που θα συνεχίσει και του χρόνου.

Ανδρέας Γεωργίου Γη της Ελιάς