Masterchef 6: «Τα πήρε» ο Σωτήρης Κοντιζάς - "Ποιους θα ήθελες εσύ για κριτές;"

'Ποιανού η φάτσα δεν σου αρέσει;"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Τα πήρε» ο Σωτήρης Κοντιζάς -

Την χθεσινή 2/3 ομαδική δοκιμασία σχολίασαν στο αποψινό 3/3 επεισόδιο του Masterchef 6 κριτές και παίκτες. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Δημήτρης Ταϊρίδης έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα για την ομάδα του, κάτι που έθεσε για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο.

Μάλιστα, ο Χριστόφορος δεν άντεξε και του απάντησε με βαριές ατάκες.

Ο τσακωμός Χριστόφορου - Δημήτρη και η απορία του Σωτήρη Κοντιζά στο Masterchef 6

«Αυτό που θέλω να σου πω μπορεί να είναι τελείως προσωπικό, μπορεί να μην γουστάρω και την μάπα σου. Τι να κάνω; Μπορεί να μην γουστάρω και τους κριτές, τι να κάνω… αυτοί είναι οι κριτές», είπε ο Χριστόφορος στον Δημήτρη.

Τότε, ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε: «Χριστόφορε ποιους θα ήθελες για κριτές στο MasterChef;»

«Μπορούμε να ρωτήσουμε και κάτι άλλο. Ποιανού η φάτσα δεν σου αρέσει από αυτή την μεριά. Για πες…» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Χριστόφορο τέλος να απαντά: «Όχι chef, δεν θα άλλαζα κανέναν από εσάς τους τρεις, καλοί είστε».

Άφωνοι οι παίκτες με την απόφαση του Δημήτρη - «Έχω πάθει σοκ»

Οι μπλε έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά, έχοντας ως αρχηγό την Δημήτρη, κάτι που προκάλεσε πολλές εντάσεις. Ο ίδιος μάλιστα είχε στα χέρια του δύο πλεονεκτήματα για τη δοκιμασία αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, θα έπρεπε να δώσει την ασυλία σε κάποιον παίκτη και να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Έτσι, ο Δημήτρης επέλεξε αρχικά για υποψήφιο τον Πέτρο Ανδρουλιδάκη καθώς είχε μεγάλη ευθύνη για το ψάρι που δεν πέτυχε.

Όσον αφορά την ασυλία, η απόφαση που πήρε σόκαρες τους συμπαίκτες τους, καθώς ενώ εκείνος είχε αναφέρει πως θα τη δώσει στον Γιάννο τελικά επέλεξε να την κρατήσει για αυτόν.

«Π..α πρέπει να πω κάτι για να μη μαγειρέψω», «Ήταν σαν να βυθιζόμαστε σε ένα πλοίο κι ο καπετάνιος να παίρνει πρώτος τη βάρκα για να φύγει», «έχω πάθει σοκ τώρα», «δεν περίμενα κάτι περισσότερο, το χάρηκα για να καταλάβουν ποιος είναι ο Μήτσος», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν.