Ήλιος: Η Λεϊλά μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αλίκης για να πάρει την Αζίζα

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (14/3)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος: Η Λεϊλά μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αλίκης για να πάρει την Αζίζα

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (14/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, που άλλαξε για ακόμα μία φορά ώρα προβολής, μιας και η Λεϊλά δε διστάζει να μπει στο σπίτι της Αλίκης προκειμένου να πάρει μαζί της την Αζίζα και να φύγουν μακριά.

Τι θα δούμε σήμερα (14/3) στον Ήλιο

Επεισόδιο 116

Μετά τη συνάντηση με την μαμά της, η Αζίζα δείχνει να μην εμπιστεύεται πια την Αλίκη και της κρύβει ότι την πλησίασε η Λεϊλά. Ο Μάνος αποφυλακίζεται, καθώς στην Αστυνομία φτάνουν αδιάσειστα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του… Η Αλίκη φοβάται να δώσει την Αζίζα στην Λεϊλά όσο και αν επιμένει ο Παύλος, γιατί πιστεύει πως μπορεί να μην είναι ασφαλής.

Ο Χρήστος βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα σχετικά με την υγεία της Σοφίας και του μωρού τους… Η Λήδα παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA για το αν ο Κωνσταντίνος είναι ή όχι ο βιολογικός της πατέρας… Η Μαριάνθη σοκάρεται όταν βλέπει τυχαία τον Ιάσωνα με την Μυρτώ να μιλάνε έξω από το σπίτι της και να έρχονται κοντά ο ένας με τον άλλον. Η Λεϊλά μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αλίκης αποφασισμένη να πάρει μαζί της την Αζίζα…

Τι θα δούμε αύριο (15/3) - Επεισόδιο 117

Η Αλίκη έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο, κατηγορώντας τον ότι καλύπτει την Λεïλά… Ο Χρήστος βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς, προκειμένου να σωθεί η ζωή της Σοφίας, καλείται να «θυσιάσει» το παιδί που περιμένουν. Η Αθηνά εξακολουθεί να είναι δύσπιστη σε σχέση με τον Μάνο και ζητάει περισσότερες πληροφορίες για τη μέχρι τώρα ζωή του από τη μητέρα του. Ο Μάνος, από την άλλη, εξομολογείται σοκαρισμένος στον Αχιλλέα πως δεν μπορεί να διαχειριστεί τα όσα έμαθε. Η Ελένη προσπαθεί να ξεπεράσει την απιστία του Ιάσωνα, αγνοώντας, όμως, πως το πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους είναι η Μυρτώ. Η Νέλλη, εξοργισμένη με τον Σπύρο που δεν της είπε από την αρχή την αλήθεια, πλησιάζει τον Μιχάλη για να του ζητήσει συγνώμη.