Ήλιος: Ο Σπύρος, λίγα λεπτά πριν τον γάμο του με την Νέλλη, της ομολογεί το ψέμα που της έχει πει

Τι θα δούμε στο αποψινό 10/3 επεισόδιο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ήλιος: Ο Σπύρος, λίγα λεπτά πριν τον γάμο του με την Νέλλη, της ομολογεί το ψέμα που της έχει πει

Σε νέα ώρα είναι πλέον η σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος - δείτε εδώ ποια σειρά έχει πάρει τη θέση της -, ωστόσο οι εξελίξεις δεν σταματάνε να τρέχουν. Στο αποψινό 10/3 επεισόδιο της σειράς, μάλιστα, ο Σπύρος, λίγα λεπτά πριν τον γάμο του με την Νέλλη, της ομολογεί το ψέμα που της έχει πει για τον Μιχάλη...

Όλες οι εξελίξεις στο αποψινό 10/3 επεισόδιο της σειράς Ήλιος

Επεισόδιο 115

Η Αλίκη, σοκαρισμένη απ’ την ξαφνική επίσκεψη της Λεϊλά, ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου. Οι πληροφορίες που παίρνει για αυτή τη γυναίκα την ανησυχούν ακόμη περισσότερο. Όταν μαθαίνει ότι ο Παύλος γνώριζε ήδη για την επιστροφή της, συγκρούεται μαζί του, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την Αζίζα που δείχνει να μην την εμπιστεύεται πια… Η Ελένη σοκάρεται απ’ την ομολογία του Ιάσωνα. Ο Σπύρος, λίγα λεπτά πριν τον γάμο του με την Νέλλη, της ομολογεί το ψέμα που της έχει πει για τον Μιχάλη.

Ήλιος αποψινό 10/3 επεισόδιο.

Ο λόγος που ο Γιώργος Καραμίχος ''πέθανε'' στη σειρά

Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε πασίγνωστο πρωταγωνιστή σειράς του Αντ1 με την νέα υπερπαραγωγή που ετοιμάζει η ΕΡΤ, Το βραχιόλι της Φωτιάς. Η νέα σειρά φαίνεται πως σιγά σιγά προχωρά σε αποκαλύψεις καθώς όλο και περισσότερα μαθαίνουμε για το καστ και για τους ηθοποιούς που έχουν επιλεχθεί να το απαρτίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Καραμίχος μόλις υπέγραψε για τη νέα υπερπαραγωγή που ετοιμάζει η δημόσια τηλεόραση, Το βραχιόλι της φωτιάς. Η συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου φτάνει προς το τέλος της και έτσι ο ηθοποιός "πέταξε" για άλλο κανάλι.

Ο Γιώργος Καραμίχος αποχώρησε από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, καθώς έχει το επόμενο διάστημα επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό –μια θεατρική παράσταση στην Αμερική βασισμένη στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη και δύο ξένες ταινίες που θα γυριστούν στην Ευρώπη.

Το βραχιόλι της φωτιάς που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ την επόμενη σεζόν, ωστόσο, αποδείχτηκε ικανό να τροποποιήσει τα πλάνα που είχε ο ηθοποιός. Έτσι, ο Γιώργος Καραμίχος το ερχόμενο φθινόπωρο θα είναι μαζί με τη Νένα Μεντή, τον Νίκο Ψαρρά και τον Θάνο Τοκάκη στο νέο σίριαλ που ετοιμάζεται.

Ο Γιώργος Καραμίχος πάει στην ΕΡΤ