Επιστρέφει από τους νεκρούς - Θρίλερ για την Αλίκη στον Ήλιο

Θα έρθουν μεγάλοι μπελάδες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστρέφει από τους νεκρούς - Θρίλερ για την Αλίκη στον Ήλιο

Στην σειρά Ήλιος, μια άγνωστη επισκέπτεται τον Παύλο στο γραφείο του και του ζητάει να τη βοηθήσει σε μια αναζήτηση. Εκείνος δέχεται, αγνοώντας ότι αυτή η γυναίκα δεν είναι άλλη από τη Λεϊλά, τη μητέρα της Αζίζα που μέχρι τώρα θεωρούταν νεκρή.

Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή της Αζίζας στον Ήλιο

Μετά την εγκυμοσύνη που έγινε γνωστή, η μητέρα της Αζίζα ζει και έχει επιστρέψει προκειμένου να βρει και να πάρει πίσω το παιδί της. Την ίδια ώρα η Αλίκη ανυπομονεί να ξεκινήσει η διαδικασία της επίσημης υιοθεσίας της μικρής. Στο μεταξύ ο Παύλος προβληματίζεται μετά τις πληροφορίες που μαθαίνει για τη Λεϊλά και αρχίζει να αμφιβάλλει για τα όσα του είπε. Εκείνη επιμένει και τον πείθει: «Πρέπει να με βοηθήσεις να βρω το κορίτσι μου. Δεν έχω κανέναν άλλον», του λέει.

«Σας υπόσχομαι να κάνω ό,τι μπορώ για να την πάρετε πάλι πίσω», τη διαβεβαιώνει χωρίς να ξέρει ότι μιλάνε για την Αζίζα. Αργότερα όμως όλα θα ανατραπούν, όταν καταλάβει ότι η κόρη της Λεϊλά είναι το ίδιο πρόσωπο που θέλει να υιοθετήσει η Αλίκη.

Ο Παύλος τώρα αντιμετωπίζει δίλημμα για το αν θα της μιλήσει για την επιστροφή της. Ομως η γυναίκα θα το μάθει πολύ σύντομα αφού δέχεται την ξαφνική επίσκεψη της Λεϊλά. «Είμαι η μαμά της Αζίζα», της λέει καθώς συστήνεται και η Αλίκη σοκάρεται. Αργότερα, όταν μένει μόνη παίρνει τον Χρήστο: «Εμφανίστηκε η μάνα της Αζίζα. Θέλει να την πάρει. Φοβάμαι ότι θα τη χάσω. Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτήν. Μπορείς να κοιτάξεις να βρεις στοιχεία για εκείνη; Θέλω να ξέρω ότι η Αζίζα θα είναι ασφαλής».

Μητέρα Αζίζας

Εκείνος της το υπόσχεται, όμως οι πληροφορίες που της δίνει την ανησυχούν ακόμη περισσότερο. Και δεν μαθαίνει μόνο αυτό αλλά ότι και ο Παύλος γνώριζε για την επιστροφή της. «Τα ήξερες όλα και δεν μου είπες τίποτα», του επιτίθεται. Παράλληλα η Αλίκη έχει να αντιμετωπίσει και την Αζίζα που δείχνει να μην την εμπιστεύεται πια.

Ο Στέφανος στη φυλακή! Τον "καίει" το DNA

Η αγωνία της Αθηνάς για το αν ο Μάνος (που λέει τρομερά ψέματα) είναι αυτός που λέει, θα πάρει σύντομα τέλος με τα αποτελέσματα του κρυφού DNA. Ο Αχιλλέας τα έχει στα χέρια του και επιστρέφει στον Χρήστο κλειστό τον φάκελο, κρύβοντάς του ότι ο ίδιος τα έχει δει. Αργότερα η Αθηνά τον ακούει τυχαία να αποκαλύπτει την είδηση στον Χρήστο. Η Αθηνά, μετά το πρώτο σοκ που επιβεβαιώνει τους φόβους της, αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τον χειρότερο εφιάλτη της, τον Στέφανο.

Η Ελπίδα και ο Χρήστος, βέβαιοι κι εκείνοι πια ότι ο Μάνος και ο Στέφανος είναι το ίδιο πρόσωπο, ζητούν επίσημα από τον Μάνο να κάνει τεστ DNA. Η αντίδρασή του θα τους προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Οι αποκαλύψεις για τον Μάνο διαδέχονται η μια την άλλη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.