Γη της Ελιάς: Ο Νικήτας επιστρέφει και η Μυρτάλη ξανά στα μαχαίρια με Στέφανο

Μην το χάσετε απόψε 22/3!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ο Νικήτας επιστρέφει και η Μυρτάλη ξανά στα μαχαίρια με Στέφανο

Αν νομίζατε πως τα έχετε δει όλα, στην πραγματικότητα δεν έχετε δει ούτε τα μισά καθώς οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα στη Γη της Ελιάς είναι ραγδαίες και μη προβλέψιμες! Η μικρή κοινωνία της Μάνης εξακολουθεί και είναι ταραγμένη από τα γεγονότα με τη Μαρίνα, αλλά με ένα ακόμα δυσάρεστο γεγονός θα έρθουν αντιμέτωποι πολύ σύντομα...

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 22/3 στη Γη της Ελιάς

Ο Νικήτας επιστρέφει στη Μάνη, ενώ ο Αλέξης προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει με ποια έχει μπλέξει, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Παράλληλα, παλεύει να καθησυχάσει τη Μαργαρίτα λέγοντάς της πως το ξέσπασμά του οφείλεται σε μια κακή ψυχολογική περίοδο η οποία πέρασε.

Η Αρετή εξακολουθεί να μαυρίζει την ψυχή της Βασιλικής, κακολογώντας και μειώνοντας διαρκώς τον Φίλιππο στα μάτια της. Κουβέντα στην κουβέντα, μάνα και κόρη μαλώνουν, με τον Στάθη να προειδοποιεί την Αρετή πως αυτή τη φορά θα χάσει οριστικά όχι μόνο την κόρη της αλλά και την εγγονή της.

Ο Στέφανος και η Μυρτάλη έρχονται σε μια ακόμα ρήξη με αφορμή την αποπληρωμή του δανείου. Ενόψει του δικαστηρίου του Φίλιππου, ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα μάταια προσπαθούν να συνετίσουν τον Στάθη σε σχέση με τη στάση του απέναντι την οικογένεια Στεφανέα. Η Ιουλία και ο Κουράκος πηγαίνουν για φαγητό στην ταβέρνα και πέφτουν πάνω στον Στάθη και την Εύα.

Ο Ισίδωρος στο πλευρό της Μαρίνας - Τον "παραδέχτηκε" το Twitter

Σε σοκ βρίσκονται όλοι στη Γη της Ελιάς, μετά από την επίθεση που δέχτηκε η άτυχη Μαρίνα και με το γεγονός του ότι σκότωσε τον έναν από τους δυο άνδρες και οδηγήθηκε στο κρατητήριο. Η υπόθεσή της να φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολη και ο Μάνος βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση καθώς δεν ξέρει τι να κάνει για να τη γλυτώσει.

Ο Ισίδωρος, που από την αρχή της σχέσης του Μάνου με την Μαρίνα, είχε δηλώσει πως είναι αντίθετος στο να προχωρήσουν μαζί, και σχεδόν την κατηγόρησε, πριν πληροφορηθεί για το τι ακριβώς συνέβη και την οδήγησε σε αυτήν την πράξη, φαίνεται πως έβαλε μυαλό και άλλαξε ριζικά στάση!

Ο Ισίδωρος, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ότι οι δυο άνδρες θέλησαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά, σε μια συνομιλία που είχε με τον Ιάκωβο, την στήριξε απόλυτα, λέγοντας ότι καλά έκανε που αμύνθηκε και που σκότωσε τον έναν από τους δυο, μιας και τους χαρακτήρισε "καθάρματα".

Oι χρήστες του Twitter "υποκλίθηκαν" στην στάση του, μιας και δεν περίμεναν με τίποτα τέτοια "αλλαγή πλεύσης" από τον Ισίδωρο, μιας και ο ίδιος έχει δείξει πολλές φορές το πόσο σκληρός χαρακτήρας είναι.

undefinedΣτο πλευρό της Μαρίνας ο Ισίδωρος

Ο Ισίδωρος στο Twitter