X-Factor: Νέα πρόσωπα και πολλές ανατροπές στον διαγωνισμό

Μην το χάσετε την Παρασκευή 8/4 στις 22:10

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: Νέα πρόσωπα και πολλές ανατροπές στον διαγωνισμό

Μία μόνο ανάσα πριν ξεκινήσουν τα Live και ο πραγματικός διαγωνισμός του X-Factor, συνεχίζονται πυρετωδώς οι auditions και αυτή την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 22:10 στο MEGA, με νέους ταλαντούχους υποψηφίους που θα προσπαθήσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Τι μας περιμένει αυτή την Παρασκευή 8/4 στο X-Factor;

Με μαγευτικές φωνές και χροιές, εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών από όλα τα είδη μουσικής και προσωπικές ιστορίες θέλησης και θάρρους, οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

Οι κριτές είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν εκείνους που αξίζουν το πολυπόθητο "Ναι!", αλλά και να καθοδηγήσουν με σεβασμό όσους χρειάζονται περισσότερη δουλειά ενώ στο backstage, οι διαγωνιζόμενοι εμψυχώνονται και ξεχνιούνται λίγο πριν εμφανιστούν στη σκηνή.

Έμειναν άναυδοι οι κριτές με την εμφάνιση της Δήμητρας Κατσαφάδου στο show

Το βράδυ του Σαββάτου 26/3 προβλήθηκε για άλλη μια φορά ένα ακόμη επεισόδιο του X-Factor μέσα από την συχνότητα του MEGA όπου οι ανατροπές δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά. Πιο συγκεκριμένα, ένας υπάλληλος της Δήμητρας Κατσαφάδου πήγε για να διαγωνιστεί και εκείνη ήταν εκεί στο πλάι του για να τον εμψυχώσει και να του δώσει δύναμη με την παρουσία της στον μουσικό διαγωνισμό κάνοντας αισθητή την παρουσία της.

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να τον στηρίξει μιας και βρέθηκε επίσης στα παρασκήνια του show όπου είχε πάρει μαζί της και τα διαβασμένα κομποσκοίνια της για να του τα δώσει για καλή τύχη.

Ο διαγωνιζόμενος όταν ανέφερε στους κριτές πού εργάζεται έμειναν άφωνοι και όταν έμαθαν ότι βρισκόταν και εκεί, ζήτησαν να τη δουν για να της πουν και μια "καλησπέρα". Τελικά, κατάφερε και πέρασε στην επόμενη φάση και η Δήμητρα Κατσαφάδου που ήταν αγχωμένη, ενθουσιάστηκε.