Γη της Ελιάς (25/10): H σκηνή με την Αθηνά στο αποψινό επεισόδιο που θα κάνει τους τηλεθεατές να δακρύσουν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς (25/10): H σκηνή με την Αθηνά στο αποψινό επεισόδιο που θα κάνει τους τηλεθεατές να δακρύσουν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς, καθώς απόψε 25/10 θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές σκηνές. Η Αθηνά ξυλοκοπείται ενώ η Μυρτάλη τρελαίνεται εντελώς σιγά σιγά και το twitter πρόκειται όπως και χθες να κλάψει.

Οι σημερινές 25/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 32

Οι απειλές της Αθηνάς στη Βαγγελιώ γρήγορα θα της γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς η συμμορία τη στριμώχνει και τη ξυλοκοπεί βάναυσα. Η Αρετή με την Ασπασία τελικά λυγίζουν τον Θανάση, ο οποίος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Η Ισμήνη και η Μυρτάλη φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους. Παράλληλα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Ο Σωκράτης αρχίζει να εξοικειώνεται με το χωριό, ενώ συναντά την Αντιγόνη. Με τον Νίκο Γαλανό.

Δεν είναι στρίπερ! Η πραγματική ταυτότητα της Ράινα

H Ράινα είναι ένας από τους χαρακτήρες που έχουν καταφέρει να τραβήξουν και με το παραπάνω την προσοχή των τηλεθεατών στον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Μπορεί η ίδια να έχει πει σε όλους ότι είναι στρίπερ και να εργάζεται μάλιστα στο κλαμπ της περιοχής, ωστόσο την έχουμε δει να κάνει κρυφά τηλεφωνήματα, ενώ έχει αποκαλυφθεί πως φοράει και περούκα.

Σύντομα λοιπόν, η πραγματική της ταυτότητα θα βγει στην επιφάνεια και από εδώ και στο εξής ο ρόλος της θα είναι καίριος στη σειρά.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, η Ράινα, θα βοηθήσει τις αρχές να εξαρθρώσουν το κύκλωμα που κάνει τις δολοφονίες.

Το πραγματικό όνομα της Ράινα είναι...διαβάστε αποκλειστικά στο TV-24.gr