Το σόι σου: Η Λυδία υποψιάζεται ότι ο Σάββας όχι μόνο μετράει και τα ψιλά, αλλά λέει ψέματα κι από πάνω!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Το σόι σου: Η  Λυδία υποψιάζεται ότι ο Σάββας όχι μόνο μετράει και τα ψιλά, αλλά λέει ψέματα κι από πάνω!

Η εξέλιξη για το σημερινό επεισόδιο του σίριαλ «Το σόι σου» στον Alpha!

Τι θα συμβεί στη σειρά; Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί η τσιγκουνιά του Σάββα να θεραπεύτηκε; Μετά από ένα διάστημα που τα «συμπτώματα» είχαν ησυχάσει, η Λυδία υποψιάζεται ότι ο Σάββας όχι μόνο μετράει και τα ψιλά, αλλά λέει ψέματα κι από πάνω για να αποφύγει να ξοδέψει το παραμικρό. Η τύχη όμως χαμογελάει στον Σάββα, και τον χρίζει τον μεγάλο νικητή ενός διαγωνισμού, με δώρο ένα τριήμερο σε πολυτελές resort. Τα προβλήματα όμως αρχίζουν όταν, για να αποδείξει ότι δεν είναι και τόσο τσιγκούνης, παρουσιάζει στη Λυδία το τριήμερο όχι ως δώρο που κέρδισε, αλλά ως δικό του δώρο στη γυναίκα του. Μόνο που σπάνια τα ψέματα μένουν κρυφά… Και όταν η Λυδία μαθαίνει τι έχει γίνει, βάζει όλη την οικογένεια Τριανταφύλλου σε ένα κόλπο για να δώσει ένα μάθημα στον σύζυγό της…

Το σόι σου: Ο Διονύσης προδίδεται από την περίεργη συμπεριφορά του!

Το σόι σου: Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε το μέλλον της σειράς!

Η Βάσω Λασκαράκη καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της καθημερινής σειράς του Alpha, «Το σόι σου».

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια; Όλες οι εξελίξεις!

Η ηθοποιός του Alpha, είπε μεταξύ άλλων για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Το Σόι Σου»:

«Δεν έχω κανένα νέο για την σειρά, πιστεύω και εμείς θα μάθουμε πριν το Πάσχα τι σκέφτονται και τι θέλουν να μας κάνουν. Εγώ η αλήθεια είναι ότι σαν ηθοποιός, αισθάνομαι μερικές φορές μία πίεση μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο… Η αλήθεια όμως είναι ότι θα δυσκολευτώ αρκετά να αποχωριστώ την Λυδία, αν έρθει αυτή η ώρα θα στενοχωρηθώ πολύ.Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να την αποχωριστώ ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.

Το σόι σου: Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μιλάει για το τέλος της σειράς - «Θα στεναχωρηθώ αν...»!

Το σόι σου Βάσω Λασκαράκη

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα σήριαλ στο Youweekly.gr