Μία blogger ομορφιάς αποκάλυψε πως μια μικρή διαδικασία αφαίρεσης ενός σημαδιού εκ γενετής μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν η επέμβαση με λέιζερ άφησε το δέρμα της με εγκαύματα.
Η Molly Martinson, 23 ετών, από τη Πενσιλβανία των ΗΠΑ, υποβλήθηκε πέρυσι σε επέμβαση αφαίρεσης σημαδιού εκ γενετής από το δεξί της μάγουλο.

Αλλά η blogger ομορφιάς ήταν συντετριμμένη όταν αντί για το επιθυμητό αποτέλεσμα, απέκτησε εκτεταμένα εγκαύματα και μώλωπες.

Ένα χρόνο αργότερα είναι ακόμα ορατά τα σημάδια του λέιζερ. Η blogger ομορφιάς αποκάλυψε την ιστορία της στο κανάλι της στο Youtube, Molly Mae Beauty, λέγοντας: “Είχα σκεφτεί να το αφαιρέσω σε μικρότερη ηλικία, αλλά ποτέ δε το έπραξα μέχρι που έμαθα τους δυνητικούς κινδύνους του σημαδιού. Δε το έκανα επειδή σκεφτόμουν ότι φαινόταν άσχημο, αλλά επειδή συνέχεια με ρωτούσαν τι έχει συμβεί στο πρόσωπό μου, δε με άφηναν ήσυχη.”

“Έγινε κουραστικό μετά από χρόνια ερωτήσεων τι έχει συμβεί στο πρόσωπό μου.” Όταν της είπαν ότι το σημάδι της εξαπλωνόταν και μπορεί να έβλαπτε την όρασή της, η Molly αποφάσισε να προχωρήσει στην επέμβαση με λέιζερ.

Κατά τις δύο πρώτες επισκέψεις, είχε ένα ελαφρύ μελάνιασμα γύρω από το σημάδι που πέρασε μέσα σε 10 μέρες. Ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα, η Molly πήγε στο τρίτο ραντεβού της τον Ιούλιο του 2015, μια μέρα που περιγράφει ως την πιο τρομερή της ζωής της.

“Ένιωσα ότι το πρόσωπό μου καταστράφηκε και δε μπορούσα να κάνω το παραμικρό. Έτρεμα και ήμουν τρομοκρατημένη. Ένιωθα ταραγμένη σωματικά και ψυχολογικά. Ήθελα να κάνω εμετό.”

Την επόμενη μέρα, το μάτι της Molly ήταν πρησμένο και μελανιασμένο και το δέρμα της ήταν στη κυριολεξία καμμένο.

“Πονούσε για 4 εβδομάδες. Το ένιωθα σαν κάψιμο, λες και κάποιος πήρε καυτό κάρβουνο και με έκαψε.”

“Ακόμα και το παραμικρό άγγιγμα με έκανε να κλαίω από πόνο. Δεν ήθελα να κυκλοφορήσω για μέρες, γιατί έμοιαζα λες και είχα εκτεθεί σε ραδιενέργεια. Βγήκα μερικές φορές επειδή αναγκάστηκα και όλοι με κοίταζαν επίμονα με δυσπιστία. “Χρειάστηκε πάνω από μήνα για να θεραπευτεί. Μέχρι τώρα έχω ελαφριές ουλές που διορθώνω με νέα επέμβαση.”

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα σημάδια εκ γενετής είναι αβλαβή, αλλά πρέπει να παρακολουθούνται τακτικά, καθώς αν επεκταθούν κοντά στα μάτια, μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στην όραση.

Ωστόσο, η Molly συμβουλεύει όποιος κάνει εγχείρηση με λέιζερ να κάνει εκτεταμένη έρευνα εκ των προτέρων για το ποιον ειδικό επιλέγουν. “Δε το είχα κάνει και εύχομαι να το είχα ψάξει, καθώς έμαθα ότι ο ίδιος γιατρός είχε κάψει κάποιον που έκανε αποτρίχωση με λέιζερ.”

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λιώσαμε! Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του νεογέννητου γιου της – Σε ποιον μοίαζει

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ρόλο μοντέλου λανσάρει την πρώτη της κολεξιόν – Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφιση

Σοκ: Αυτό το δηλητήριο το πίνουμε κάθε μέρα και καταστρέφει τα κόκαλά μας! Μην το ξαναβάλετε στο στόμα σας

loading...