Ντόρος έχει προκληθεί από το γεγονός ότι ο διάσημος οίκος μόδας Dolce&Gabanna επέλεξε να ονομάσει τα σανδάλια από την καινούργια του κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 «Slave Sandals” ή αλλιώς «Τα σανδάλια του σκλάβου».

Ατυχής επιλογή ή  εσκεμμένη απόφαση για να γίνει σούσουρο;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τη στιγμή που ο κόσμος είδε τη σχετική διαφήμιση στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου, δεν σταμάτησαν τα μηνύματα οργής να πέφτουν βροχή.
Ως αποτέλεσμα οι D&G αναθεώρησαν την επιλογή τους, αλλάζοντας τελικά το όνομα των συγκεκριμένων καλοκαιρινών παπουτσιών σε «DECORATIVE FLAT SANDAL IN NAPA LEATHER WITH POMPOMS», χωρίς ωστόσο να αλλάξουν την τιμή τους, που για την ιστορία να πούμε ότι είναι 2,395 δολάρια μόνο.

Πάντως σύμφωνα με ανθρώπους από το χόρο της μόδας ο όρος “Slave Sandals” χρησιμοποιείτο παλαιότερα για να προσδιορίσει το είδος των συγκεκριμένων παπουτσιών, που σήμερα ονομάζονται «Gladiator sandals» ή αλλιώς «Σανδάλια του μονομάχου».

Θυμίζουμε οτι παρόμοιο σκάνδαλο είχε γίνει πρόσφατα και με άλλο διάσημο οίκο μόδας. Ο οίκος Gucci είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων όταν για την προώθηση της νέας του κολεξιόν έντυσε αρχαιοελληνικά αγάλματα του Παρθενώνα με προιόντα του.(Δείτε εδλω τι ακριβώς είχε συμβεί)

Δείτε ακόμη: Δες το ρούχο από τη νέα κολεξιόν των Stradivarius που έχει κάνει θραύση! Πρέπει να το αποκτήσεις!

Δείτε ακόμη: Aυτό είναι το ρούχο των Η & Μ που έχει σπάσει ταμεία! Θα τρελαθείς!

loading...