Νέο ξέσπασμα από την αδερφή της Δώρας: «Θα σε σφάξω! Ορκίζομαι πως...»

Νέο ξέσπασμα από την αδερφή της Δώρας: «Θα σε σφάξω! Ορκίζομαι πως...»
Καθημερινά post οργής στο facebook που κρύβουν μέσα τους πόνο, θλίψη, αγανάκτηση, μίσος, θυμό!

Η αδερφή της αδικοχαμένης 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, Κωνσταντίνα, ανήμπορη να δεχτεί την τραγωδία και τη δυστυχία που «σκέπασε» το σπίτι της ποστάρει στα social media τις σκέψεις και αποκαλύπτει την αγάπη που είχε στην αδερφή της. Αποφασισμένη να βρει τον δολοφόνο της, δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες μαζί της, γράφοντας μηνύματα αγάπης προς το πρόσωπό της και μίσους για τον αδίστακτο δολοφόνο. διαβάστε παρακάτω...

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Ζέμπερη έγραψε το βράδυ της Κυριακής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Φονιά σε περιμένω, θα σε σφάξω και το ορκίζομαι στον άγγελό μου. Αδελφή μου, αίμα μου, θα δικαιωθείς».

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι! Ο εκβιασμός και τα πολλά εκατομμύρια πίσω από το έγκλημα!




Δεν ήταν η πρώτη έκρηξη από την αδελφή της Δώρας. Η Κωνσταντίνα Ζέμπερη, επέκρινε δημόσια τον πατέρα, γράφοντας σκληρά λόγια εναντίον του. Τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγο πριν το τελευταίο αντίο στην αδελφή της, η Κωνσταντίνα Ζέμπερη έγραψε ένα οργισμένο μήνυμα στο Facebook. «Αίσχος φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας» έγραψε, δημοσιεύοντας ανάρτηση του protothema.gr με τις δηλώσεις του πατέρα τους έξω από το νεκροταφείο.

Το σοκαριστικό στοιχείο που ίσως οδηγήσει στον δολοφόνο της 32χρονης: Δεν φαντάζεστε που βρήκαν ξένο DNA οι αρχές!




protothema.gr