Όλη η Ελλάδα έχει ευαισθητοποιηθεί με την κούκλα Ζακυνθινιά, που πάσχει από μία σπάνια εκδήλωση του καρκίνου κοντά στην καρδιά. Η κοπέλα βγήκε στο facebook και έκανε έκκληση να μαζευτούν χρήματα, προκειμένου να ταξιδέψει στο εξωτερικό, σε μία προσπάθειά της να κερδίσει την ζωή.

Το Youweekly.gr από την πρώτη στιγμή ευαισθητοποιήθηκε και ξεκίνησε καμπάνια, με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου, αλλά ταυτόχρονα αποποφάσισε όλα τα έσοδα τα διαφημιστικά για το μήνα Φεβρουάριο, να πάνε στην Ντένια Παράσχη (Δείτε την ανακοίνωση μας εδω).

Από την πρώτη στιγμή ήρθαμε πολύ κοντά με την οικογένεια και έχουμε την δυνατότητα να μαθαίνουμε τι συμβαίνει ανά μία ώρα, με την υπόθεση την Ντένιας. Η κοπέλα λοιπόν, μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο προκειμένου να την προετοιμάσουν για να κάνει το ταξίδι στην Αμερική. Το Youweekly.gr έστειλε δημοσιογράφο στο νοσοκομείο και μάθαμε τί ακριβώς συμβαίνει και η Ντένια προς το παρόν δεν έχει πάρει έγκριση για να ταξιδέψει.

Προσοχή! Μην πάει το μυαλό σας στο κακό! Απλά έγινε συμβούλιο των ιατρών του Ωνασίου – το οποίο αποτελείται από 5 άτομα- και οι τέσσερις συμφώνησαν να μπει η Ντένια στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος και να πάει Βοστώνη και ο ένας μειοψήφισε. «Εγώ σαν υπέυθυνος γιατρός θεωρώ ότι η κοπέλα δεν είναι έτοιμη να ταξιδέψει! Υπάρχει πιθανότητα να μην αντέξει το ταξίδι, να μην την βοηθήσουν οι δυνάμεις της και να μην φτάσει στην Βοστώνη ή να φτάσει πολύ ταλαιπωρημένη. Δεν μπορώ να πάρω αυτό το ρίσκο!». Αυτά είπε ο ένας από τους γιατρούς του συμβουλίου, όπως μας μετέφεραν οι φίλοι και οι συγγενείς της Ντένιας, που βρίσκονται στο Ωνάσιο.

Η δημοσιογράφος του Youweekly.gr που ήταν εκεί, έπεσε ακριβώς στο περιστατικό και βρέθηκε μπροστά στην εξής εικόνα: Οι συγγενείς του κοριτσιού να κλαίνε με αναφιλητά για την απόφαση του συμβουλίου και η Ντένια διασωληνωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, να νιώθει απογοητευμένη για την εξέλιξη. Στις 2 το μεσημέρι θα ξανασυνεδριάσει το 5μελές συμβούλιο των γιατρών και το Youweekly.gr θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις για την τύχη του καταπληκτικού κοριτσιού από την Ζάκυνθο.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ