Σπαραγμός και οδύνη για την 2χρονη Ελευθερία που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Ζωνιανά!

Σπαραγμός και οδύνη για την 2χρονη Ελευθερία που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Ζωνιανά!
Σήμερα στις 13:00 θα γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλόνισε την Τρίτη ολόκληρη την Κρήτη, όταν ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα εξαιτίας του αερόσακου που άνοιξε και της έσπασε τον αυχένα.

Όπως αναφέρει το Cretalive, η κηδεία της 2χρονης Ελευθερίας Παπαδάκη θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ζωνιανά, όπου όλοι οι κάτοικοι, αλλά και η πολύτεκνη οικογένεια του παιδιού δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τον τραγικό τρόπο που έφυγε από τη ζωή το παιδί.

Η 23χρονη μητέρα της Ελευθερίας νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ενώ δεν γνωρίζει τίποτα για το θάνατο του παιδιού της.261016101358_8613Το τροχαίο σημειώθηκε όταν για άγνωστες ακόμα αιτίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 23χρονη καρφώθηκε σε κολόνα της ΔΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες άνοιξε ο αερόσακος με αποτέλεσμα να χτυπηθεί το κορίτσι και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Ζωνιανών, όπου και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Μάλιστα για κακή τους τύχη δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να μένει ακινητοποιημένο κι έτσι ο παππούς μετέφερε το παιδί με το δικό του αυτοκίνητο στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πολύ αργά.

Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ανατροπή στην δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Ο εισαγγελέας ζήτησε έρευνα για δολοφονία από πρόθεση!

Μόνο εδώ: Οι πρώτες εικόνες από το σφοδρό τροχαίο με την νταλίκα στο Κηφισό!

Stradivarius: Αυτό το φόρεμα ζιβάγκο θα σε ξετρελάνει και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ