Κούραση, κόπωση, εξάντληση! Τρεις λέξεις που χρησιμοποιούμε όλο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια και αυτό γιατί οι σύγχρονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι αυξανόμενες υποχρεώσεις στο εργασιακό περιβάλλον, τα… οικογενειακά “βάρη” αλλά και η κακή διατροφή επιβαρύνουν τον οργανισμό μας! Την ίδια στιγμή η έλλειψη χρόνου δεν μας επιτρέπει να φροντίσουμε τον εαυτό μας, αλλά πολλές φορές και την υγεία μας, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό μας σύστημα να είναι ευάλωτο και να επηρεάζεται συχνά από διάφορους εξωγενείς παράγοντες, αλλά και από ιούς και κρυολογήματα, ειδικά τώρα τον χειμώνα. Την ίδια στιγμή αρκετές κακές συνήθειες -όπως για παράδειγμα το junk food, το κάπνισμα ή το αλκοόλ- που πολλοί από εμάς δε λέμε να κόψουμε, μας κάνουν ακόμα πιο ευάλωτους στην εξάντληση αλλά και τις ασθένειες.

Ευτυχώς η SM Pharmaceuticals έχει τη λύση για να τονώσει το ανοσοποιητικό μας:

Ο λόγος για τα αναβράζοντα δισκία Μiele C, ένα συμπλήρωμα διατροφής που παρασκευάζεται από πρόπολη, μέλι μανούκα, αγριοτριαντάφυλλο, σαλικίνη από λευκή ιτιά και Βιταμίνη C και ενισχύει φυσικά το ανοσοποιητικό σύστημα ενάντια στο κοινό κρυολόγημα και όχι μόνο!

Η πρόπολη με μια πληθώρα δράσεων συνεισφέρει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και περιέχει πολύτιμα φλαβονοειδή και φαινόλες, ενώ το μέλι μανούκα με αντιοξειδωτική αλλά και αντιική δράση παράγεται από τις μέλισσες που συγκεντρώνονται στα δέντρα μανούκα στην άγρια φύση της Νέας Ζηλανδίας. Την ίδια στιγμή το αγριοτριαντάφυλλο είναι, μεταξύ άλλων, ένας φυσικός αντιμικροβιακός παράγοντας, ενώ διαθέτει βιταμίνη C και βιοφλαβονοειδή που ανακουφίζουν από τους πόνους των αρθρώσεων. Επίσης από το φλοιό της λευκής ιτιάς εξάγεται η ουσία σαλικίνη, που αποτελεί πρόδρομο της ασπιρίνης και προσομοιάζει τη δράση της, ενώ και η Βιταμίνη C είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και ενισχύει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού.

Έτσι λοιπόν το Miele C με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το κρυολόγημα!

Με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals, τώρα σε όλα τα φαρμακεία.

loading...