Σοκαρισμένο το κοινό με το προφητικό και ανατριχιαστικό βίντεο που δημοσίευσε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, από ένα σπάνιο live, γράφοντας στην λεζάντα «a re pantelo arxonta!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

Untitled

Τα λόγια του τραγουδιστή στο συγκεκριμένο βίντεο, είναι λες και περιέγραφε -σχεδόν- την στιγμή του τροχαίου! Ο Παντελής είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω το αγαπημένο μου κομμάτι απ’ τον καινούριο δίσκο…Λέγεται «Κι εγώ σ’ αγαπώ»…
Λέει για μια αγάπη…η οποία..μας την έκανε για έναν πιο πλούσιο..και της άρεσαν εκεί τα φώτα που βολεύανε..

Και λέει ότι έχω μπει στο αυτοκίνητο…πιάνω πολλά χιλιόμετρα..κι έχω βάλει σκοπό να πέσω σε ένα τοίχο.. και ακόμα και το τελευταίο δευτερόλεπτο την αγαπούσα..»

Δείτε το βίντεο στο Youweekly.gr:

Δείτε ακόμη: «Το φάγανε το παιδί μας κ.Αθηνά!» – Για πρώτη φορά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μιλάει μετά τον θάνατο του παιδιού της! (Αποκλειστικό!)

Δείτε ακόμη: Εξελίξεις για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη – Τι αποκάλυψε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας για το αυτοκίνητο; (Video)

Δείτε ακόμη: Βίντεο φωτιά με την Μυρσίνη Αρναούτη, να ακούει τέρμα Παντελίδη στο αυτοκίνητο και να λέει: «Δεν λείπει ποτέ ο Παντελής!»

loading...