«Διαβάστηκε στις 7:35 μμ» – Τώρα, η ώρα είναι περασμένα μεσάνυχτα και παρόλα αυτά, το αγόρι με το οποίο τόσο όμορφα συζητούσατε το τελευταίο διάστημα, δεν έχει απαντήσει και δε φαίνεται να έχει σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο.

Δείτε ακόμη: Τα σημάδια στο σεξ που δείχνουν οτι η σχέση σου δεν έχει μέλλον

Μία κατάσταση απολύτως συνηθισμένη που έχει συμβεί σε αρκετές γυναίκες εκεί έξω.

Πάμε να κάνουμε ένα rewind και να προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την κατάσταση από την αρχή της; Έστω φίλη μου, πως γνωρίστηκες με κάποιον όμορφο κι ελκυστικό νεαρό σε κάποια από τις εξόδους σου πριν από μερικές εβδομάδες. Αφού σε βρήκε στο facebook και σε έκανε add, εσύ ενθουσιάστηκες με το ενδιαφέρον που σου έδειξε. Ξεκινήσατε να συζητάτε σε καθημερινή βάση, φτάσατε στο σημείο να λέτε καλημέρα και καληνύχτα κι εσύ, αμέσως μετά τα πρώτα 2-3 live ραντεβού σας, ξεκίνησες τα όνειρα περί σχέσεων και λοιπών ρομαντικών καταστάσεων.

Fast forward και φτάνουμε στο σήμερα. Εντελώς ξαφνικά κι απροειδοποίητα, ο πρίγκιπας που είχες αρχίσει να ερωτεύεσαι εξαφανίζεται καλύτερα κι από τον Χουντίνι. Μην τον είδατε με λίγα λόγια. Του στέλνεις μηνύματα στο κινητό. Τίποτα. Του στέλνεις στο Facebook, επίσης τίποτα παρά μόνο αυτό το μελαγχολικό «Διαβάστηκε». Και τότε, συνειδητοποιείς πόσο λίγα πράγματα γνωρίζεις για αυτό το παιδί. Δεν ξέρεις που μένει, δεν ξέρεις που δουλεύει, δεν ξέρεις ποιοι είναι οι φίλοι του, εν τέλει, δεν ξέρεις τίποτα!

Δείτε ακόμη: 7+1 δοκιμασμένοι τρόποι για να τον κάνεις να ζηλέψει!

Κι αν έχω καταλάβει καλά, σε κάθε επικοινωνία με τις φίλες σου, φτιάχνετε σενάρια που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Όχι, ο πρίγκιπας δεν έπαθε τίποτα. Απλά …χάθηκε. Ίσως επειδή βαρέθηκε. Μπορεί εσένα να σου άρεσαν οι συζητήσεις που κάνατε και η χημεία που ένιωθες πως υπάρχει. Αυτό, δε σημαίνει πως ισχύει το ίδιο και για τους άντρες. Καλώς ή κακώς, βαριόμαστε πολύ πιο εύκολα αυτά τα μηνυματάκια του πλατωνικού έρωτα. Αναμφισβήτητα θα προτιμούσαμε το σεξ στο πρώτο ή έστω στο δεύτερο ραντεβού. Από τη στιγμή που εσύ αποφάσισες, και καλά έκανες, να μην το προσφέρεις, ο όμορφος νεαρός, κατά πάσα πιθανότητα θα την έκανε με ελαφρά.

Μία άλλη πιθανή εξήγηση, είναι πως ο ήρωάς μας, είχε σχέση και δεν στο αποκάλυψε ποτέ. Μην υποτιμάτε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το έχω ζήσει πολλές φορές στο κοντινό μου περιβάλλον οπότε υποθέτω πως θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Κι αν δεν είχε σχέση πριν, μπορεί να την απέκτησε κατά τη διάρκεια της επαφής μαζί σου. Το γεγονός πως στέλνατε μηνύματα ή βγήκατε για ένα χαλαρό ποτάκι, δε σημαίνει ότι σας εγγυήθηκε αιώνια πίστη. Προφανώς κι «έπαιζε» και με άλλες ταυτόχρονα. Αυτή είναι η φύση των αντρών. Άλλωστε, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να επιβεβαιωθούμε. Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη ενδεχόμενο το οποίο είναι και το πιθανότερο κατά τη γνώμη μου. Ποιο είναι αυτό; Απλά δεν του έκανες. Σε γνώρισε, αντάλλαξε μαζί σου μηνύματα, πέρασε χρόνο στο τηλέφωνο, βγήκατε έξω κι αποφάσισε πως …όχι. Όσο δύσκολο κι αν είναι να το παραδεχτείς, δε γίνεται να αρέσεις σε όλους. Και δε θα ήταν και φυσιολογικό αυτό…

Ποια θα έπρεπε να είναι η αντίδρασή σου; Να κρατήσεις επίπεδο. Του έστειλες μία φορά και δεν απάντησε. Του έστειλες δεύτερη, το ίδιο. Δοκίμασες και μία τρίτη μετά από λίγο καιρό αλλά τίποτα. Μείνε εκεί, μην προχωρήσεις. Μη ρίχνεις τα μούτρα σου, μη ζητάς εξηγήσεις τις οποίες δεν πρόκειται να πάρεις και προς θεού, μην προσπαθείς να του τονίσεις πόσο λάθος σου συμπεριφέρθηκε. Αν είναι αρκετά έξυπνος, θα το καταλάβει από μόνος του και θα αισθανθεί πραγματικά άσχημα κάποια στιγμή. Αν είναι χαζός, τότε τσάμπα κόπος. Είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά αυτή είναι η σωστότερη τακτική σύμφωνα με τη δική μου λογική ως άντρας.

Δείτε ακόμη: Δεν σε γουστάρει!! Αυτά είναι τα σημάδια που το αποδεικνύουν

Κλείνοντας, δε θα μπορούσα να μην τονίσω πως μία τέτοια συμπεριφορά των αντρών είναι πραγματικά ανώριμη κι αστεία. Δε νομίζω όμως, πως θα αλλάξει με την επιμονή σου. Ίσως μόνο η αδιαφορία σου μπορεί να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντέχεις; Αυτό είναι το στοίχημα…

 

loading...