Μοναδικό! Αδημοσίευτες φωτογραφίες του Τόμας Πρωτόπαπα 3 χρόνια μετά το θάνατό του

Μοναδικό! Αδημοσίευτες φωτογραφίες του Τόμας Πρωτόπαπα 3 χρόνια μετά το θάνατό του
Έχουν περάσει τρία χρόνια μετά το θάνατο του αγαπημένου νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα και έρχονται στο φως της δημοσιότητας εικόνες από την τελευταία φωτογράφιση που είχε κάνει για το “Down Town” Κύπρου.

PROTOPAPASΟ Τόμας άφησε την τελευταία του πνοή με έναν πάρα πολύ άδικο τρόπο, σε ένα τροχαίο, στα 25 του χρόνια. Βέβαια παραμένει “ζωντανός” στη μνήμη των δικών του ανθρώπων!

PROTOPAPAS2Ο καλός του φίλος Γιώργος Πράσινος για πρώτη φορά δημοσιεύει όλα όσα του είχε αποκαλύψει ο Τόμας στην τελευταία συνέντευξη που του παραχώρησε μια μέρα πριν το τροχαίο.

PROTOPAPAS3Οι δυο τους συνδέονται με μια μακροχρόνια φιλία και μετά το θάνατό του, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να παραμένει σιωπηλός. Έχοντας περάσει 3 ολόκληρα χρόνια από το θάνατό του τιμά τη μνήμη του αποκαλύπτοντας τη θετική πλευρά και την αισιοδοξία που είχε αυτό το 25χρονο παιδί που έφυγε τόσο ξαφνικά.

PROTOPAPAS4_h_645_450Η φωτογράφηση έγινε από την Ολυμπία Κρασαγάκη, ενώ από τα λόγια του Τόμας που ξεχωρίζουν ήταν τα εξής: “Σαν Τόμας θεωρώ ότι όταν έχεις τα φώτα πάνω σου -λόγω επαγγέλματος- έχεις δυο δρόμους να ακολουθήσεις: είτε το βλέπεις εγωιστικά και κοιτάς μόνο το συμφέρον σου, είτε χρησιμοποιείς αυτή τη δύναμη που έχεις για να δώσεις το καλό παράδειγμα, ευελπιστώντας ότι έστω και ένας θα σε μιμηθεί”.

PROTOPAPAS5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

10 διάσημες γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ – Δες πόσες θυμάσαι από αυτές!



20 πασίγνωστες Ελληνίδες και ξένες γυναίκες που βίωσαν τη βία – Δες ποιες είναι και τι μαρτυρούν!



Ποιες Ελληνίδες έχουν τους περισσότερους followers στο Instagram; Δες τη λίστα!