Αμαλία Κωστοπούλου: Όλα όσα δεν ξέρετε για τη ζωή της κόρης του Πέτρου και της Τζένης!

Αμαλία Κωστοπούλου: Όλα όσα δεν ξέρετε για τη ζωή της κόρης του Πέτρου και της Τζένης!
Από τη Θεοδώρα Τζαχρήστα

Η πρωτότοκη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία Κωστοπούλου από τις αρχές του Σεπτέμβρη του 2015 έχει εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Berkeley. Από τη στιγμή που τελείωσε το σχολείο της, τα φώτα της δημοσιότητας με έναν μαγικό τρόπο έπεσαν πάνω της. Λίγο η ομορφιά της, λίγο ότι έχει διάσημους γονείς, λίγο η συμμετοχή της σε επιδείξεις μόδας και σε φωτογραφήσεις, την έκαναν αμέσως ένα πρόσωπο που τραβάει συνεχώς το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και των paparazzi του youweekly.gr και όχι μόνο.

Δείτε ακόμη: «Τσακώσαμε» πάλι την Αμαλία Κωστοπούλου με τον κούκλο σύντροφό της – Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ!

Η όμορφη Αμαλία δείχνει να έχει ήδη προσαρμοστεί στη νέα ζωή της, αν και βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την οικογένεια και τους φίλους της στην Ελλάδα. Έτσι, φροντίζει να ανεβάζει αρκετά συχνά φωτοφραφίες απο τη ζωή της εκεί για να ενημερώνει τους φίλους της αλλά και όλους εμάς για το πόσο καλά περνάει.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="170705,170706,170707"]

Ο χωρισμός των γονιών της ύστερα απο 21 χρόνια γάμου, έσκασε σαν βόμβα στη ζωή της αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να πραγματοποιήσει τα όνειρα της μια άλλη μακρινή ήπειρο. Όπως φαίνεται, έχει και τους δυο γονείς της στο πλευρό της και αυτό δεν τη σταματα να συνεχίσει να ζει κανονικά. Είναι μια δεμένη οικογένεια, παρόλο που ο Πέτρος και η Τζένη επέλεξαν χωριστούς δρόμους. Αυτό το αποδεικνύουν κάθε φορά που βρίσκονται όλοι μαζί, φροντίζουν να περνούν εκείνες τις οικογενειακές στιγμές...με βόλτες, χαμόγελα και καλό φαγητό.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="170713,170714,170715,170716"]

Τα Χριστούγεννα ήταν μια καλή αφορμή για να είναι όλη η οικογένεια μαζί. Όπως είδαμε και από φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media η Αμαλία Κωστοπούλου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην αδερφή της Αλεξάνδρα, η οποία την είχε επισκεφθεί λίγο πριν τις γιορτές στο Σαν Φρανσίσκο και πέρασαν μοναδικές στιγμές οι δυο τους, όπως φυσικά είδαμε απο φωτογραφίες που ανέβασε η όμορφη Αμαλία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πάντα, όμως η σκέψη της είναι στο μικρό της αδερφό Μάξιμο που του αφιερώνει αρκετό χρόνο, όταν επισκέπτεται την οικογένεια της εδώ στην Ελλάδα.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="170734,170735,170736"]

Με το ταξίδι της στην Ελλάδα η Αμαλία δεν είδε μόνο τους γονείς της αλλά τους φίλους της και το αγόρι της. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε μαζί με τον 22χρονο σύντροφο της να κάνουν βόλτες και να είναι αγκαλιασμένοι. Η σχέση της τους μετράει ήδη ένα χρόνο... Φαίνεται πως η κόρη του Πέτρου και της Τζένης ερωτεύτηκε και δεν το κρύβει πια...

Δείτε ακόμη: Μπαλατσινού – Κωστόπουλος: Ξανά μαζί μετά από καιρό!

 

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="170725,170726,170728,170729,170730,170731,170732"]