Δείτε την εντυπωσιακή παρουσιάστρια που πήρε τη θέση της Ωνάση στη ζωή του Αλβάρο [photos]

Δείτε την εντυπωσιακή παρουσιάστρια που πήρε τη θέση της Ωνάση στη ζωή του Αλβάρο [photos]
Όλα δείχνουν πως μια νέα γυναίκα έχει μπει στη ζωή του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση. Έκπληξη μάλιστα προκαλεί το γεγονός πως εκ πρώτης τουλάχιστον όψεως δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνίδα χρυσή κληρονόμο, καθώς πρόκειται για μία όμορφη και πολύ καλλίγραμμη παρουσιάστρια, που κάνει πάταγο στους κοσμικούς κύκλους και σε περιοδικά lifestyle.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ντενίζ Σεβέρο, από το Instagram της οποίας αλιεύσαμε όλες αυτές τις εντυπωσιακές φωτογραφίες. Η Σεβέρο, σύμφωνα με φήμες, έχει ήδη μπει στην οικογένεια και μάλιστα έχει γνωρίσει ακόμη και την κόρη του Αλβάρο.

Ο Ντόντα από την πλευρά του τηρεί σιγή ιχθύος, προφανώς με συμβουλή των δικηγόρων του, προκειμένου να μην χρησιμοποιηθούν στοιχεία εναντίον στον δικαστικό αγώνα που έχει με την Αθηνά Ωνάση για το μοίρασμα της περιουσίας. Σημειώστε πως η Αθηνά Ωνάση έχει στα χέρια της το προγαμιαίο συμβόλαιο που αναφέρει πως σε περίπτωση διαζυγίου προβλέπει αποζημίωση ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δείτε πώς είναι τα καμαρίνια δέκα αγαπημένων σας celebrities

15 διάσημοι που κακοποιήθηκαν από άτομα του περιβάλλοντός τους [photos]

Διάσημοι Έλληνες μάς δείχνουν τους εντυπωσιακούς κήπους του σπιτιού τους!