Διάσημες Ελληνίδες που απέκτησαν παιδιά με εξωσωματική! (photos)

Διάσημες Ελληνίδες που απέκτησαν παιδιά με εξωσωματική! (photos)
Πολλές ελληνίδες έχουν παραδεχτεί κατά καιρούς τις δυσκολίες που συνάντησαν για να αποκτήσουν παιδί και έχουν μιλήσει για τις προσπάθειες που έκαναν μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Διαβάστε τις ιστορίες τους παρακάτω:

Ελένη Τσαγκά





«Έφθασα στα πρόθυρα της κατάθλιψης, επειδή νόμιζα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί. Πιέστηκα πολύ. Μεγάλωσα με τη σκέψη να γίνω μαμά. Αυτό ήταν το όνειρό μου… Έκανα πολλές προσπάθειες εξωσωματικής για να αποκτήσω παιδί», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά. Η Ελένη Τσαγκά είναι πλέον μητέρα του Βαγγέλη και της Μαρίνας, από τον πρώην συζυγό της, τον εφοπλιστή Δημήτρη Τζαννετάτο ενώ έχει βρει ξανά την ευτυχία στο πρόσωπο του επιχειρηματία Νίκου Γδοντέλη.

Ζήνα Κουτσελίνη



«Ξεκίνησα να κάνω την πρώτη μου εξωσωματική σε ηλικία 33 ετών, ώσπου προς το τέλος που είδα να περνάνε τα χρόνια και να βγαίνω από το δυναμικό κοινό, φούλαρα τις μηχανές και είπα τώρα τα δίνεις όλα! Και εκεί έκανα απανωτές. Έφτασα αισίως τις 9!» έχει δηλώσει η Ζήνα Κουτσελίνη στο παρελθόν. «Μετά από τις εννέα εξωσωματικές πήγα σε έναν άλλο γιατρό…Είπα δεν υπάρχει περίπτωση να υποβάλλω ξανά τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία, θα πιστέψω στη δύναμη του Θεού και αν ο Θεός θέλει να μου το δώσει, θα το περιμένω με ανοιχτή την αγκαλιά» είπε. Πλέον είναι η υπερήφανη μαμά της 7χρονης Έμμας.

Ελένη Πετρουλάκη



Η Ελένη Πετρουλάκη έκανε πολλές εξωσωματικές και τελικά απόκτησε τα 4 παιδιά της με τον Ίλια Ίβιτς -την 12χρονη Άννα-Μαρία, τις 10χρονες δίδυμες, Θεοδώρα και Μίλα και την 7χρονη Ιλιάνα.με φυσικό τρόπο. «Έκανα 8 εξωσωματικές. Πολλοί γιατροί το κάνουν καθαρά για οικονομικούς λόγους. Την πρώτη εξωσωματική την έκανα 26 χρονών. Για 7-8 χρόνια προσπαθούσαμε (να κάνουμε παιδί). Αγχώνεσαι μετά. Σε αγχώνει και το περιβάλλον. Το πρόβλημά μου ήταν καθαρά ψυχολογικό».

Αλίκη Κατσαβού



Ο 84χρονος Κώστας Βουτσάς και η 36χρονη σύντροφός του Αλίκη Κατσαβού απόκτησαν πρόσφατα ένα αγοράκι. «Έκανα πολλές. Ίσως κάποιες γυναίκες τρομάξουν αν πω το νούμερο. Έχω να πω σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να εμπιστευτούν το γιατρό τους και να έχουν υπομονή. Απογοητεύτηκα, έκλαψα, αλλά έσφιξα τα δόντια γιατί το ήθελα πολύ. Ήθελα να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες που μου έδινε η επιστήμη, γιατί με τα προβλήματα που είχα μόνο η επιστήμη μπορούσε να βοηθήσει. Μόλις έμαθα πως περιμένω ένα υγιές μωρό, ήμουν τρομερά χαρούμενη».

Καίτη Γαρμπή



Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τις προσπάθειες που έκαναν με την Καίτη Γαρμπή για να αποκτήσουν τον γιο τους.«Ευτυχώς δεν κάναμε πολλές προσπάθειες. Στη δεύτερη προσπάθεια άδειασε το κεφάλι της Καίτης, γιατί είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα για μία γυναίκα, και έγινε αυτό που έγινε». Πλέον είναι γονείς του 17χρονου Δημήτρη.

Βικτώρια Χαλκίτη



«Είχαμε πάει όπου έμαθα ότι είχα πρόβλημα και προσπαθούσαμε 8 χρόνια να κάνουμε παιδί». Φέτος, είπαμε πως θα ήταν η τελευταία μας προσπάθεια». Η Βικτώρια Χαλκίτη και ο σύζυγός της Γιώργος Σταμπόλης είναι πλέον οι χαρούμενοι γονείς ενός αγοριού 12 μηνών.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σε ποιες σχολές είχαν περάσει 15 διάσημοι Έλληνες στα νιάτα τους; (photos)

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη! Ποιο γνωστό ζευγάρι θα τους παντρέψει;

Όταν ο φωτογράφος (δεν) έχει κέφια: Οι φωτογραφίες που «έκαψαν» τους διάσημους Έλληνες και θα έπρεπε σίγουρα να αυτοκαταστραφούν!