Γάμοι στο \"άψε-σβήσε\"! Ποιοι celebrities παντρεύτηκαν τους αγαπημένους τους μόλις τους γνώρισαν

Γάμοι στο \
Έρωτας και στεφάνι εξπρές. Κι όμως, υπάρχει. Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που ερωτεύτηκαν -αλλά και παντρεύτηκαν- κεραυνοβόλα.

Μπορείς μέσα σε μερικούς μόνο μήνες να καταλάβεις αν έχεις βρει τον άνθρωπο της ζωής σου; "Λαχείο" είναι ο έρωτας για πολλούς και το "τραβάνε". Αν τους "βγαίνει" όμως τελικά, αυτό είναι άλλο θέμα.

Ιδού οι γάμοι της σόουμπιζ που έγιναν πριν ακόμη χαθούν τα "μέλια".

Ζόι Σαλντάνα Περάγκο και Μάρκο Περέγκο Σαλντάνα (ναι... πήραν αμφότεροι το επίθετο του/της συζύγου μετά τον γάμο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2013 μόλις 3 μήνες μετά τη γνωριμία τους και τα πράγματα δείχνουν να τους πηγαίνουν "δεξιά" προς το παρόν. Μάλιστα τον Νοέμβριο του 2014 καλωσόρισαν τους δίδυμους γιους τους που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

zoi

Ο Μαρκ Άντονι και η Τζένιφερ Λόπεζ γνωριζόταν πολλά χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι το 2004. Παντρεύτηκαν την ίδια χρονιά ύστερα από μόλις 5 μήνες σχέσης, και χώρισαν το 2012 με το διαζύγιο να οριστικοποιείται δυο χρόνια μετά. Οι σχέσεις τους παραμένουν άψογες και πρωταρχικό μέλημα και των δυο είναι τα δίδυμα παιδιά τους, Μαξ και Εμ.

mark

Η Πάμελα Άντερσον και ο ελληνικής καταγωγής ντράμερ τον Motley Crue, Τόμι Λι παντρεύτηκαν το 1995 ύστερα από μόλις 4 ημέρες σχέσης. Έκαναν μαζί δυο γιους και χώρισαν τελικά το 1998.

pam

Ο Νίκολας Κέιτζ γνώρισε την Άλις Κιμ στο εστιατόριο όπου εκείνη εργαζόταν και την ερωτεύτηκε. Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία και ύστερα από μόλις 5 μήνες σχέσης το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004. Έχουν μαζί έναν γιο, όμως ο γάμος τους τελικά έληξε οριστικά φέτος (2016).

nik

Η Νίκι Ριντ και ο Πολ ΜακΝτόναλντ παντρεύτηκαν το 2011 ύστερα από 7 μήνες σχέσης, όμως χώρισαν το 2014.

rint

Αμέσως μετά το διαζύγιό της η Νίκι Ριντ γνώρισε τον Ίαν Σομερχάλντερ και ύστερα από 9 μήνες, αυτή τη φορά, τον παντρεύτηκε το 2015. Το ζεύγος είναι ακόμη μαζί κι ευτυχισμένο.

ian

Η Κέιλι Κουόκο του Bing Bang Theory παντρεύτηκε τον Ράιαν Σουίτινγκ ύστερα από 6 μήνες σχέσης το 2013 αλλά το ζευγάρι χώρισε 3 χρόνια μετά.

keily

Η Μαράια Κάρεϊ και ο Νικ Κάνον παντρεύτηκαν το 2008 ύστερα από μόλις 1 μήνα σχέσης. Το ζευγάρι έχει μαζί τα δίδυμα Μορόκαν και Μονρό όμως έχει χωρίσει από το 2015 και τώρα εκείνη ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί.

nik

Η Ρενέ Ζελβέγκερ και ο Κένι Τσέσνι παντρεύτηκαν το 2005 ύστερα από 4 μήνες γνωριμίας όμως τέσσερις μήνες μετά τον ακύρωσαν με απόφαση από κοινού.

Kenny Chesney and Renee Zellweger celebrate their wedding day on a beach in the U.S. Virgin Islands on Monday, May 9, 2005. Zellweger wore a wedding gown designed by Carolina Herrera. Renee Zellweger and Kenny Chesney Wedding - May 9, 2005 Private Beach St. John, U.S. Virgin Islands United States May 9, 2005 Photo by Carolyn Snell/WireImage.com  To license this image (4956267), contact WireImage: +1 212-686-8900 (tel) +1 212-686-8901 (fax) info@wireimage.com (e-mail) www.wireimage.com (web site)

Η Κλόε Καρντάσιαν και ο Λαμάρ Όντομ παντρεύτηκαν το 2007 ύστερα από μόλις 1 μήνα σχέσης. Ο γάμος αυτός ισχύει ακόμη στα χαρτιά γιατί η αίτηση που είχε καταθέσει η Κλόε το 2015 "πάγωσε" λόγω της πολύ σοβαρής περιπέτειας υγείας που είχε εκείνος και κατατέθηκε εκ νέου τον Μάη του 2016.

kar

7 μήνες σχέσης χρειάστηκε για την Κάμερον Ντίαζ και τον Μπέντζι Μάντεν να καταλάβουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2015 αν και η γνωριμία τους μετρά πολύ περισσότερα χρόνια.

diaz

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Οι συγκλονιστικές οικογενειακές τραγωδίες Ελλήνων διασήμων που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο

18 θρυλικά ζευγάρια με απαράμιλλο στυλ και κομψότητα

Διάσημες που έχουν μείνει χήρες: Όσες έχασαν το σύντροφό τους

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας συστήνει την μαμά της – Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε για πρώτη φορά το πραγματικό της πρόσωπο – Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και προκαλεί εντυπώσεις!

Ο Γιώργος Μαυρίδης τελείωσε το World Party και ξετρελαίνει την Χαλκιδική – Δείτε τις φωτογραφίες που «έριξαν» το Internet!