Συγκλονιστικό! 10 διάσημες Ελληνίδες και ξένες μιλούν ανοιχτά για τις αποβολές τους (Photos)

Συγκλονιστικό! 10 διάσημες Ελληνίδες και ξένες μιλούν ανοιχτά για τις αποβολές τους (Photos)
Η αποβολή είναι χωρίς αμφιβολία μια τραυματική και άσχημη εμπειρία για κάθε γυναίκα που την βιώνει. Όπως όλες οι υπόλοιπες γυναίκες λοιπόν, υπάρχουν και κάποιες διάσημες Ελληνίδες και ξένες που έχουν βιώσει μια ή και περισσότερες αποβολές.

Μάλιστα, κάποιες βρήκαν το θάρρος ξεπερνώντας τα κοινωνικά ταμπού, να μιλήσουν ανοιχτά και δημόσια για το ατυχές αυτό περιστατικό της ζωής τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ελληνικής showbiz, η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει εξομολογηθεί τις δύο αποβολές που είχε βιώσει.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα είχε δηλώσει η Ελένη Πετρουλάκη για τις εξωσωματικές που έχει κάνει και τις αποβολές, πριν αποκτήσει τις τέσσερις κόρες της.

1

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αποκαλύψει πως πριν αποκτήσει τις δύο κόρες της, είχε δύο αποβολές μέσα σε έναν χρόνο.

2

Η Κατερίνα Καραβάτου είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δύο άτυχες εγκυμοσύνες που είχε, πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της,

3

Η Ελένη Μενεγάκη είχε εξομολογηθεί ότι η πρώτη της αποβολή ήταν πριν κάνει παιδιά και ήταν έγκυος κάποιες εβδομάδες, αλλά δεν το πήρε βαριά, γιατί μετά από λίγο διάστημα έμεινε ξανά έγκυος και όλα πήγαν καλά. Την δεύτερη αποβολή την πήρε πιο βαριά γιατί ήταν προχωρημένη εγκυμοσύνη.

4

Η Ελένη Πετρουλάκη είχε αποκαλύψει: «Έχασα δύο παιδιά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Γέννησα τέσσερα παιδιά με φυσιολογικό τρόπο, ενώ οι γιατροί μου είχαν αποκλείσει την εγκυμοσύνη. Δεν είχα τίποτα στην ουσία και με έβαλαν στη διαδικασία να κάνω μια σειρά από πράγματα που δεν χρειάζονταν. Όλα συνέβησαν από λάθος τους. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι γέννησα τα παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω, αν όντως είχε γίνει έτσι»

5

Η Beyonce το 2012 γέννησε την Blue Ivy, όμως πριν κάνει την κόρη της είχε βιώσει μια αποβολή.

6

Η Lily Allen βίωσε δυο αποβολές μέσα σε τρία χρόνια. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει: «Αν και αυτό που μας συνέβη ήταν συγκλονιστικό, νομίζω ότι με βοήθησε να εκτιμήσω αυτά που ήδη είχα, κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ πριν». Ένα χρόνο μετά, γέννησε την κόρη της Ethel.

7

Η Pink αποκάλυψε αποκάλυψε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ότι ήταν πολύ αγχωμένη με την εγκυμοσύνη της- το 2010- «γιατί στο παρελθόν είχα μια αποβολή». Λίγο αργότερα γέννησε τη Willow.

8

Η Mariah Carey το 2010, η τραγουδίστρια αποκάλυψε, μιλώντας στο Access Hollywood, ότι δυο χρόνια πριν μείνει έγκυος είχε αποβάλλει: «Είχαμε σοκαριστεί με τον σύζυγό μου, το γεγονός μας πήγε σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος… Όταν συνέβη, δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν! Δεν ήταν εύκολο… »

9

Η Nicole Kidman δεν έκρυψε ποτέ ότι είχε προβλήματα γονιμότητας. Πριν γνωρίσει και παντρευτεί τον Keith Urban, με τον οποίο απέκτησε δυο κόρες, ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise. Το γεγονός ότι είχε δυο αποβολές, οδήγησε τότε το διάσημο ζευγάρι στην απόφαση να υιοθετήσουν δυο παιδιά.

10

Ο σύζυγός της Celine Dion αποκάλυψε σε καναδική εφημερίδα ότι η τραγουδίστρια είχε μια αποβολή, το 2009, ενώ προσπαθούσαν να κάνουν παιδί με εξωσωματική. Τελικά, η πασίγνωστη τραγουδίστρια γέννησε με εξωσωματική τρία παιδιά.

Πηγή:tff

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

20 διάσημοι που έγιναν λιώμα και ντρέπονται για εκείνο το βράδυ! [photos]

20 Έλληνες διάσημοι που «μοιράστηκαν» τον ίδιο σύντροφο [photos]

Τα χείλη των διάσημων σταρ: πριν και μετά το κολλαγόνο!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Επιτέλους! Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρηση της Άσης Μπήλιου από την εκπομπή της (Βίντεο)

Δείτε πως είναι σήμερα η Μπούρνοβα από τους «Σταύλους της Εριέτας Ζαϊμη»


«Γι΄αυτό έχασες στο «X-Factor». Έκανες ένα λάθος…»: H παρατήρηση της Μενεγάκη στον Ίαν Στρατή (Βίντεο)