Τα πιο αβυσσαλέα ντεκολτέ της showbiz!

Τα πιο αβυσσαλέα ντεκολτέ της showbiz!
Γυναίκα χωρίς στήθος, φαγητό χωρίς αλάτι έλεγε ο λαός μας. Μάλλον κάτι παρόμοιο άκουσαν και οι παρακάτω σταρς, με την μόνη διαφορά ότι μερικές εξ αυτών μάλλον το παραέκαναν.
Lindsay Lohan: όταν το στήθος δεν ταιριάζει στο ρόλο.
Οι παραγωγοί της ταινίας «Herbie: Fully Loaded» ξόδεψαν πολλά χρήμα και πολλές εργατοώρες σε προγράμματα ψηφιακών εφέ για να μειώσουν τον όγκο του στήθους της Lindsay για τις ανάγκες του φιλμ!

Dolly Parton: όταν το βάρος είναι ασήκωτο

Τα στήθη Dolly Parton είναι γνωστά σε όλα τα μήκη του πλανήτη. Στα 62 της πλέον, η ντίβα περνάει υποχρεωτικά 8 εβδομάδες ανάπαυσης τον χρόνο, για να μπορεί να διαχειρίζεται τον πόνο και το βάρος του τεράστιου στήθους της.

Ulrika Jonsson: Για όλα φταίει το στήθος
Η Ulrika Jonsson έχει τονίσει πάμπολλες φορές ότι τα “πλούσια” ελέη της συχνά πυκνά την κάνουν απωθητική με αποτέλεσμα να την κρίνουν για αυτά και όχι για τον χαρακτήρα της.

Kelly Osbourne: Δεν μπορεί να φορέσει bra
H Kelly Osbourne με κάθε ευκαιρία βροντοφωνάζει πως θέλει να απαλλαγεί το γρηγορότερο δυνατό από το στήθος της . Κι αυτό γιατί αναγκάζεται να φορά μικρότερο νούμερο σουτιέν για να πετυχαίνει το εφέ του bra! Το μικρότερο νούμερο βέβαια παραμένει τεράστιο...

Pamela Anderson: Θέλει να γυρίσει στα παλιά.
Η σχέση της Pamela με το στήθος της είναι εντελώς κυκλοθυμική: τη μία προσθέτει όγκο, την άλλη αφαιρεί εμφυτεύματα! Παρ' όλα αυτά, οφείλει την καριέρα της σε αυτό το στήθος, διότι χωρίς αυτό δεν θα γινόταν αυτή που έγινε. Άσχετα που το βαρέθηκε και αποφάσισε να το επαναφέρει στις αρχικές του διαστάσεις, προκαλώντας τον ανδρικό πληθυσμό μεγάλη στεναχώρια.

Jodie Marsh: Δεν χωράνε πουθενά

Τα στήθη της Jodie Marsh δεν ταιριάζουν καθόλου με τον σωματότυπο της, αλλά ούτε και στο δέρμα της, με αποτέλεσμα να δειχθούν τελείως ψεύτικα.... αλλά και απωθητικά.

Serena Kozakura: Να που της έκαναν καλό.
Η προικισμένη Γιαπωνεζούλα φάνηκε πολύ τυχερή διότι το αβυσσαλέο ντεκολτέ της την γλίτωσε απο της φυλακής τα σίδερα! Το Δικαστήριο συγκεκριμένα έκρινε αθώα τη Serena σε υπόθεση κλοπής, καθώς αποδείχτηκε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να χωρέσει από το παραθυράκι αφού δεν θα χωρούσε λόγο του τεράστιου στήθους της!

Chantelle Houghton: Δεύτερες σκέψεις

ξεκίνησε απο βρετανικό reality show την έκανε την πλαστική της ώστε να ανέβει μερικά νούμερα . Φαίνεται όμως πως το έχει μετανιώσει αφού αναγκάζεται να επισκέπτεται τον γιατρό της δυο φορές την εβδομάδα για να μπορεί να διαχειριστεί τον πόνο από τα τόσο τεράστια εμφυτεύματά της...

Courtney Love: Δερματοπάθειες και προβλήματα υγείας
Η Courtney Love πέρασε μερικά τρισευτυχισμένα χρόνια με την προσθετική στήθους της, μέχρι που αναγκάστηκε τελικά να μειώσει το μέγεθός τους εξαιτίας προβλημάτων υγείας. Και ναι, είναι πλέον απαρηγόρητη...

Chelsea Charms: 11,8 κιλά το ένα

Μπορεί να μην είναι σταρ αλλά έχει χιλιάδες επισκέψεις στο blog της, αφού μιλάει συνεχώς για τις υπερβολικές της επεμβάσεις. Μιλώντας λοιπόν για χειρουργικές υπερβολές, ιδού η διαπρεπέστερη με σάρκα και οστά και... τόνους σιλικόνης: 11,8 κιλά έκαστο!

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr :

Όταν οι διάσημοι έχουν κέφια! Ορίστε τα καλύτερα τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης

Αυτοί είναι οι διάσημοι που άλλαξαν τα επώνυμα τους. Δείτε ποιά είναι τα πραγματικά τους.

Στα βήματα της Kate Moss η 18χρονη αδερφή της: Δείτε τις «απαγορευμένες» φωτογραφίες της