11 θρυλικά ζευγάρια της μεγάλης οθόνης που μισούσαν ο ένας τον άλλον!

11 θρυλικά ζευγάρια της μεγάλης οθόνης που μισούσαν ο ένας τον άλλον!
Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς πως κάποια από τα εμβληματικά ζευγάρια της μεγάλης οθόνης όχι μόνο δεν τα πήγαιναν καλά στα γυρίσματα, αλλά κυριολεκτικά μισιούνταν μεταξύ τους!Και όμως αυτό ισχύει, καθώς δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που δεν κατάφεραν να ταιριάξουν στα γυρίσματα των ταινιών που πρωταγωνιστούσαν, είτε γιατί έβγαζαν όλα τα δικά τους προσωπικά συμπλέγματα στους ρόλους τους είτε γιατί απλώς δεν ταίριαξαν οι...χημείες τους!

Tα παραδείγματα των ζευγαριών πολλά και άκρως χαρακτηριστικά και σοκαριστικά! Όπως, ο Ντάστιν Χόφμαν και η Μέριλ Στριπ στη θρυλική ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ», αλλά και ο Πάτρικ Σουέιζ με την Τζένιφερ Γκρέι στο Dirty Dancing.

Πιρς Μπρόσναν και Τέρι Χάτσερ- Tomorrow Never Dies (1998): Ο Μπρόσναν δεν άντεχε την Χάτσερ, γιατί δεν ήταν ποτέ στην ώρα της στο στούντιο! Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι η Χάτσερ ήταν έγκυος εκείνη την εποχή και υπέφερε από πρωινές ναυτίες που την ανάγκαζαν να αργεί στα γυρίσματα.



Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς- Το Ημερολόγιο (2004): Οι δύο πρωταγωνιστές μάλωναν διαρκώς. Την αποκάλυψη έκανε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Νικ Κασαβέτης, ο οποίος αποκάλυψε πως ότι ο Γκόσλινγκ είχε πει μπροστά σε 150 ανθρώπους που βρίσκονταν στο γύρισμα εκείνη τη στιγμή ότι θέλει να αντικατασταθεί η ηθοποιός! Για την ιστορία, οι δυο τους λίγο καιρό μετά έγιναν ζευγάρι...



Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Κλερ Ντέινς- Romeo + Juliet (1996): Μόλις 16 ετών ήταν η Κλερ Ντέινς στα γυρίσματα της ταινίας και αντί να γοητευτεί από τον τότε 22χρονο Λίο, τον έβρισκε ανώριμο και εκνευριστικό. Λέγεται ότι εκείνη δεν άντεξε άλλο τις πλάκες και τις κακόγουστες φάρσες που έκανε σε όσους δούλευαν στην ταινία και εκείνος την έβρισκε πολύ σοβαροφανή.



Γουίλιαμ Μπάλντγουίν και Σάρον Στόουν- Sliver (1993): Η Σάρον Στόουν, συνήθιζε να ενοχλεί τον συμπρωταγωνιστή της μόνο και μόνο για να γελάσει, γεγονός που τον εκνεύριζε τρομερά. Λέγεται, μάλιστα, ότι κατά τη διάρκεια μία σκηνής όπου το ζευγάρι φιλιόταν εκείνη του δάγκωσε τόσο πολύ τη γλώσσα που δεν μπορούσε να μιλήσει για μία εβδομάδα.



Νικ Νόλτε και Τζούλια Ρόμπερτς- I Love Trouble (1994): Το ζευγάρι της ταινίας όχι μόνο δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον, αλλά κατέληξαν να γυρίζουν και χωριστά σχεδόν όλες τις σκηνές! Αργότερα, η Ρόμπερτς είχε χαρακτηρίσει τον Νόλτε «τελείως αηδιαστικό» και εκείνος είχε απαντήσει λέγοντας ότι «δεν είναι καλός άνθρωπος, όλοι το ξέρουν».



Πάτρικ Σουέιζι και Τζένιφερ Γκρέι- Dirty Dancing (1987) : Ο Σουέιζι έβρισκε τη συμπρωταγωνίστριά του εκνευριστική και κυκλοθυμική, γιατί τους ανάγκαζε να γυρίζουν την ίδια σκηνή ξανά και ξανά. Τελικά, όμως, οι δυο τους κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους και μερικά χρόνια αργότερα έγιναν καλοί φίλοι.



Ρίτσαρντ Γκιρ και Ντέμπρα Γουίνγκερ- An Officer and a Gentleman (1982) : Για την Ντέμπρα Γουίνγκερ, ο Γκιρ ήταν ένας «τοίχος από τούβλα». Η ίδια διαλαλεί πως πέρασε απαίσια στα γυρίσματα....


Τόνι Κέρτις και Μέριλιν Μονρόε- Some Like It Hot (1959) :«Ήταν σαν να φιλάς τον Χίτλερ» είπε ο Κέρτις για το φιλί του με την Μονρόε!. Μάλιστα αποκάλυψε πως μία φορά πήγε να τον πνίξει με τη γλώσσα της.



David Duchovny & Gillian Anderson- X FILES: Οι δύο πρωταγωνιστές δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά μεταξύ του. Η Αντερσον ζήλευε τρομερά που ο Ντουκόβνι έπαιρνε τα διπλάσια από αυτήν χρήματα, ενώ τσακώνονταν μεταξύ τους για ψύλλου πήδημα!



Meryl Streep & Dustin Hoffman- Kramer vs. Kramer: Και ομως οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά στα γυρίσματα της ταινίας. Ο λόγος; ο Χόφμαν έβγαλε όλο το δικό του προσωπικό δράμα στα γυρίσματα και τους έπιασε κατάθλιψη!



Lucy Liu & Bill Murray- ΟΙ Άγγελοι του Τσάρλι: Οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά, μετά την παρατήρηση που έκανε ο Μάρεϊ στην συμπρωταγωνίστριά του πως δεν παίζει καλά!
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

15 διάσημοι λάτρεις του σκι – Κοσμικές εξορμήσεις στα χιόνια [photos]

8+1 διάσημοι σταρ που μισούν τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους

Η χιονισμένη Αθήνα του ’20 και του ’30 – Ρετρό φωτογραφικό υλικό