Το περιοδικό TvSirial παρουσίασε μέσα από μια σειρά φωτογραφιών τα σπίτια που μένουν οι Τούρκοι πρωταγωνιστές των δημοφιλών σειρών που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

Όλα προδίδουν με τη χλιδή τους πως οι τραπεζικοί λογαριασμένοι των ηθοποιών είναι πολύ φουσκωμένοι, αφού παίρνουν χιλιάδες ευρώ για κάθε επεισόδιο.
Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, που πρωταγωνιστεί στο «Καρανταγί» είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους Τούρκους ηθοποιούς, αφού μόνο για τους δύο κύκλους της σειράς πήρε 2 εκατ. δολάρια. Ο Κενάν μένει σε ένα από τα διαμερίσματα αυτού του ιστορικού κτιρίου της Κωνσταντινούπολης. Φυσικά, έχει αγοράσει όλο το κτίριο έναντι 3 εκατομμυρίων.

Το σπίτι του Κενάν Ιμιρζαλίογλου

Η Μπερεν Σαάτ, που ως «Fatmagul» αμείβεται με 85.000 ευρώ το επεισόδιο, μένει σε αυτή την έπαυλη αξίας 2,5 εκατομμυρίων. Στην κατοχή της έχει συνολικά τέσσερα σπίτια και φέτος, μαζί με τον σύντροφό της αγόρασαν άλλο ένα με θέα το Βόσπορο.

Το σπίτι της Μπερεν Σαάτ -Fatmagul

Η Σεντέφ Αβτσι, η αλλιώς η Μπαχάρ από το «Εζέλ» πληρώνεται με 7.000 ευρώ το επεισόδιο και μένει σε ένα μοντέρνο οροφοδιαμέρισμα. Η Σεντέφ που μεγαλώνει το παιδάκι της, μένει στο διαμέρισμα 100 τετραγωνικών, στο οποίο επικρατεί το χρώμα.

Το σπίτι της Μπαχάρ από το «Εζέλ»

Ο Σελίμ Μπαιρακτάρ, γνωστός ως Σουμπούλ Αγά, μένει σε ένα υπερλούξ διαμέρισμα, σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην Αττάλεια. Για να το αποκτήσει πλήρωσε 153.540 δολάρια.

Το σπίτι του Σελίμ Μπαιρακτάρ ή αλλιώς Σουμπούλ Αγά από τον «Σουλεϊμάν»

Το πιο διάσημο ζευγάρι Τούρκων ηθοποιών, ο Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ, μένουν σε αυτό το υπέροχο σπίτι στην περιοχή Kurucesme. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 210 τετραγωνικών και η αξία του πλησιάζει το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Το σπίτι των Χαλίτ Εργκέντς και Μπεργκιουζάρ Κορέλ

 

athensmagazine.gr

loading...