Τίποτα καλύτερο για τα κρύα χειμερινά απογεύματα, από μία ζεστή σοκολάτα. Αλλά εντάξει. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Όλα καλά. Γάλα, έτοιμη σοκολάτα σε σκόνη, βράσιμο και στην υγειά μας. Γιατί όμως να μην δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό; Κάτι που σίγουρα θα δώσει το κάτι παραπάνω στη σοκολάτα μας και ίσως θα την απογειώσει.

Τζίντζερ
Είτε τριμμένο, είτε σε μορφή συροπιού, η πιπερόριζα θα δώσει αμέσως μια υπέρχη πικάντικη αίσθηση στη σοκολάτα σας!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

loading...