Τι χρειαζόμαστε:

ΓΙΑ ΤΟ STEAK ΒΟΔΙΝΟ

3 κομμάτια φιλέτο μοσχαρίσιο
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 ποτήρια Jack Daniels ουίσκι
1 ποτήρι μέλι
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ

3-4 πατάτες καθαρισμενες
2 κουταλιές βούτυρο
1/2 ποτηρι γάλα
2 κουταλακια του γλυκού αλάτι
Πώς το κάνουμε:
Αγοράζουμε μοσχαρίσιο φιλέτο, το οποίο να είναι καλά χτυπημένο.
Βάζουμε 2 κουταλιές βούτυρο στο τηγάνι μας και όταν λειώσει προσθέτουμε το βοδινό.
Το αφήνουμε 10 – 15 λεπτά να ψηθεί και προσθέτουμε 2 ποτήρια Jack Daniels ουίσκι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 ποτήρι μέλι, όπου θα ενωθεί στη συνέχεια με το ουίσκι μας και θα έχει μια τέλεια μυρωδιά αλλά πάνω απο όλα γεύση.
Στο μεταξύ, σε άλλη κατσαρολα θα έχουμε 3 – 4 πατάτες καθαρισμένες να βράζουν τις οποίες θα κάνουμε πουρε για να το συνδιάσουμε με την μπριζόλα μας.
Όταν βράσουν οι πατάτες μας τις λιώνουμε πολύ καλά, βάζουμε μέσα 2 κουταλιές βούτυρο, μισό ποτήρι γάλα και 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι και ανακατεύουμε καλά.

Πηγή: boro.gr

Δείτε ακόμη: Πάστα φλόρα αλμυρή με σπανάκι! Δοκιμάστε κι εσείς την νόστιμη αυτή συνταγή!  Δείτε ακόμη: Φτιάξτε λουκάνικα με πατάτες και μαραθόριζα εύκολα και οικονομικά!  Δείτε ακόμη: Παραδοσιακή συνταγή για χοιρινές μπριζόλες με πατάτες που λιώνουν στο στόμα! 

loading...