Δεν χρειάζεσαι παγωτομηχανή, θέλεις μόνο 2 υλικά και έχεις φτιάξει το πιο νόστιμο και εύκολο παγωτό που έχεις δει (και φάει) ποτέ. Δες πώς θα το φτιάξεις!

-Αν εξαιρέσεις τη θερμιδική βόμβα που κουβαλάει το σπιτικό παγωτό, το μόνο αρνητικό με αυτή τη συνταγή είναι ότι με το που θα την φτιάξεις δεν πρόκειται να σταματήσεις να πειραματίζεσαι πάνω σε αυτή! Και επειδή σίγουρα θα καταπλήξεις φίλους και γνωστούς, η συνήθεια του σπιτικού, χειροποίητου παγωτού θα γίνει κολλητική!

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι:
-Ένα μεγάλο κουτί (400 ml) ζαχαρούχο γάλα
-450 ml κρέμα γάλακτος, με πολλά λιπαρά

Εκτέλεση συνταγής:
-Βάλε το ζαχαρούχο γάλα και την κρέμα γάλακτος να κρυώσουν στο ψυγείο.
-Χτύπησε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ για να αφρατέψει και να γίνει σαντιγί.
-Μετά πρόσθεσε στο μπολ με τη σαντιγί και το ζαχαρούχο γάλα και ανακάτεψε τα δύο υλικά απαλά.
-Βάλε το μείγμα σε τάπερ, τοποθέτησέ τα στην κατάψυξη για 4-5 ώρες και… είναι έτοιμο!

Yummy tips: Για να προσθέσεις εξτρά γεύση, μπορείς να βάλεις και μία γεμάτη κουταλιά πραλίνα φουντουκιού, να ρίξεις τριμμένο μπισκότο ή μπισκοτάκια σε κομματάκια, μαρμελάδα ή παγωμένα κομμάτια φρούτων. Βάλε φαντασία και απόλαυσέ το!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μους λεμονιού με ρυζόγαλο και κόκκινα φρούτα

Δροσιστικό και διαίτης: Σορμπέ φράουλα με στέβια!

Pancakes με καραμελωμένες μπανάνες! Θα τις λατρέψετε!

loading...