Έκτακτο στα «Δίδυμα Φεγγάρια»Κάθε μέρα που περνά, η υγεία του Παύλου επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Ετσι δεν αργεί να πάρει μια σημαντική απόφαση: Να πάει στο Λονδίνο για τη θεραπεία. Κι ενώ όλοι του εύχονται να γυρίσει γρήγορα και γερός, αυτός ξέρει ότι ίσως τα πράγματα να μην πάνε καλά…Διαβάστε αποκλειστικά στο Youweekly.gr, τις απίστευτες εξελίξεις της σειράς, με αποκλειστικές φωτογραφίες…

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ο Παύλος δεν επιτρέπει στον εαυτό του να χάσει άλλο χρόνο και αναχωρεί αμέσως για το Λονδίνο, προκειμένου να κάνει τη θεραπεία και να προλάβει τα χειρότερα. Φυσικά, στο πλευρό του βρίσκεται η Αμαλία «φύλακας άγγελος», ενώ δεν παραλείπει να ενημερώνει για οποιαδήποτε εξέλιξη τον Απόστολο και την Αρετή. Εκείνοι με τη σειρά τους πληροφορούν σχετικά τον μοναχό Αμβρόσιο και την Αλίκη.

Η Αγάπη μαθαίνει για την κρίσιμη κατάσταση του Παύλου.
Η Αγάπη μαθαίνει για την κρίσιμη κατάσταση του Παύλου.

Αργότερα η Αμαλία παίρνει τηλέφωνο την Αγάπη κλαίγοντας και της λέει ότι κάτι πολύ άσχημο έγινε με τον Παύλο. Πιο συγκεκριμένα, ότι «είχε μια αλλεργική αντίδραση» και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Η υγεία του Παύλου φαίνεται ότι διαρκώς χειροτερεύει. Τόσο που ο μοναχός Αμβρόσιος και ο Απόστολος αναγκάζονται να πάνε στο Λονδίνο κρυφά από όλους. Την ίδια στιγμή, η Αγάπη και η Αρετή ψάχνουν εναγωνίως τον τελευταίο. Μάταια. Τότε η Αρετή εκμυστηρεύεται στην Αγάπη: «Φως φανάρι. Ο Απόστολος πηγαίνει στο Λονδίνο γιατί κάτι συνέβη στον Παύλο. Ξανά πάρε τηλέφωνο την Αμαλία».

Η Αρετή ενημερώνεται ότι ο Παύλος είναι σε κώμα...
Η Αρετή ενημερώνεται ότι ο Παύλος είναι σε κώμα…

Κι ενώ η Αγάπη ετοιμάζεται να πάει στην κλινική του Απόστολου για να αναγκάσει τη γραμματέα του να της πει λεπτομέρειες, ο Απόστολος τηλεφωνεί στην Αρετή, όπου της αποκαλύπτει ότι είναι μεν στο Λονδίνο, αλλά έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο. Ειδικότερα, ότι ο Παύλος έπεσε σε κώμα. Οπως της αποκαλύπτει ο Απόστολος: «Υπήρξε επιπλοκή εξαιτίας της φαρμακευτικής αγωγής… Τι να σου εξηγώ τώρα, δεν θα καταλάβεις… Τον είχαμε σε καταστολή και ξαφνικά μας “έφυγε”. Είναι σε κώμα». Επιπλέον την προτρέπει να μην αποκαλύψει το παραμικρό στην Αγάπη μέχρι να δουν πώς εξελίσσεται η κατάσταση.
Στο μεταξύ, ο μοναχός Αμβρόσιος παρακολουθεί από κοντά όσα συμβαίνουν στον Παύλο και ζητά από τον Απόστολο μια χάρη: «Ο Παύλος δεν είναι καλά. “Φεύγει”. Θέλω να κοινωνήσει». Ομως εκείνος είναι ανένδοτος αφού πιστεύει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει…

... και το αποκαλύπτει στην Αλίκη!
… και το αποκαλύπτει στην Αλίκη!

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δάκρυα στο Μπρούσκο: Δύσκολες ώρες για Αναστασία και Ματθαίο!

Τηλεθέαση: Χαμός στην πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά – Έσπασε κάθε ρεκόρ!

Χαμός στο Μπρούσκο: Απόπειρα αυτοκτονίας για τον Πάτροκλο – Η Χρυσάνθη χαροπαλεύει στην εντατική!

loading...