Ο Αχιλλέας με τη Μελίνα είναι στα Χανιά και αυτό που τους απασχολεί όλο και περισσότερο είναι το πώς θα ξεμπερδέψουν με την υπόθεση του φόνου. Η Μελίνα συνεχίζει να είναι πάρα πολύ αγχωμένη και ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να την ηρεμήσει. Ωστόσο, ένα ακόμα γεγονός τούς κάνει και πάλι να καρδιοχτυπήσουν… Διαβάστε πρώτοι από όλους την συνταρακτική συνέχεια της σειράς μόνο στο Youweekly.gr…

Από την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό TV24~

Το ζευγάρι είναι στο σπίτι της Βασιλικής και μιλάνε χαλαρά για τα σχέδιά τους. Η Βασιλική ρωτάει τη Μελίνα για την απόφασή της να δουλέψει: «Και θα αρχίσεις δουλειά στο οινοποιείο;», ρωτάει τη φίλη της και η Μελίνα ενθουσιασμένη της απαντάει: «Ναι, Βασιλική μου, και έχω πολύ μεγάλη χαρά γι’ αυτό».
Στη συζήτηση παρεμβαίνει και ο Αχιλλέας λέγοντας στη Βασιλική ότι η Μελίνα με τη δουλειά είναι διπλά ευτυχισμένη: «Επειδή θα την έχω μαζί μου». Την ίδια στιγμή όμως που μιλάει ο Αχιλλέας, η Βασιλική γυρνώντας το κεφάλι της βλέπει το πρόσωπο του Ροκάκη στο τζάμι να την κοιτάζει. Μόλις ο Ροκάκης τη βλέπει κρύβεται αμέσως και η Βασιλική ταραγμένη αρχίζει να φωνάζει: «Παιδιά τον είδατε; Στο παράθυρο ήταν ο Ροκάκης, κρύφτηκε!».
Ο Αχιλλέας έξαλλος, χωρίς να χάσει καιρό, αρπάζει ένα μεγάλο μαχαίρι από την κουζίνα και ορμάει έξω.

Η Μελίνα τρελαίνεται και αρχίζει να ουρλιάζει: «Αχιλλέα, Αχιλλέα, μην το κάνεις αυτό», αλλά ο Αχιλλέας ήδη βρίσκεται με το μαχαίρι στα χέρια και τον κυνηγάει.
Ο Ροκάκης φεύγει σαν τρελός και ο Αχιλλέας τρέχει πίσω του με μανία και τελικά τον φτάνει. Πέφτει πάνω του με λύσσα και τον ρίχνει κάτω. Ο Αχιλλέας κρατάει το μαχαίρι, αλλά και ο Ροκάκης είναι οπλισμένος με σουγιά. Οι δύο άντρες αρχίζουν να παλεύουν και ο Ροκάκης με μένος γυρίζει το μαχαίρι προς την καρδιά του Αχιλλέα. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Βασιλική με τη Μελίνα, η οποία έντρομη βλέπει τον άντρα της στα χέρια του δολοφόνου. Ωστόσο, δεν προλαβαίνει να κάνει την κίνηση που θα αποτέλειωνε τον Αχιλλέα, γιατί φτάνει η αστυνομία που είχαν καλέσει η Βασιλική και η Μελίνα μόλις ο Αχιλλέας έφυγε τρέχοντας με το μαχαίρι. Ο Ροκάκης επιτέλους συλλαμβάνεται, χάρη στην αποφασιστικότητα του Αχιλλέα. .

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Kara Sevda: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε!

Σπαραγμός στο Μπρούσκο: Πεθαίνει το μωρό του Αχιλλέα και της Μελίνας!

Έκπληξη! Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του ελληνικού «Survivor»

loading...