Η σειρά που όλοι παρακολουθούσαμε τη δεκατία του ’90 επιστρέφει στις οθόνες μας. Μετά από δεκάδες επαναλήψεις, στην ελληνική τηλεόραση τουλάχιστον, ετοιμάζονται νέα επισόδια!

Η “Ζήνα ”, λοιπόν, επιστρέφει αν και λίγο διαφορετική! Συγκεκριμένα, η σχέση της με την “Γαβριέλα” στο reboot της σειράς, που βρίσκεται στα σκαριά, θα είναι λίγο…. αλλαγμένη. Κάτι παραπάνω από φιλική.

Αυτό αποκάλυψε ο συγγραφέας Javier Grillo-Marxuach που ετοιμάζει τον πιλότο του reboot της σειράς για λογαριασμό του NBC. Σε πρόσφατη συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί πως στη νέα εκδοχή η “Ζήνα” και η “Γαβριέλα” θα είναι κάτι παραπάνω από φίλες.

“Η Ζήνα θα είναι μια τελείως διαφορετική σειρά για πολλούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος να την «αναστήσουμε», αν όχι για να εξερευνήσουμε πλήρως το είδος μίας σχέσης που θα μπορούσε μόνο να υπονοηθεί τη δεκαετία του 1990”, τόνισε ο Marxuach.

Δείτε ακόμη:  Ποιά ηθοποιός προοριζόταν για το ρόλο της «Ελένης Βλαχάκη» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τον πήρε τελευταία στιγμή η Ελένη Ράντου; Θα εκπλαγείτε!

Δείτε ακόμη: Τέλος εποχής! Ποια αγαπημένη εκπομπή στον Alpha κόβεται;

Δείτε ακόμη: Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μιλάει για την επιστροφή του «Ακάλυπτου» στην τηλεόραση; Πότε θα προβληθεί το νέο επεισόδιο;

Δείτε ακόμη: Game of Thrones: Δείτε το τρέιλερ του 6ου κύκλου- Μυστικά και δράση στον αέρα!

loading...