Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα πέντε επεισόδια του «Μπρούσκο», που το TV24 σας αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια πριν παιχτούν στην TV.
Η Αναστασία μπαίνει σε υποψίες

H Aναστασία μαθαίνει τυχαία από τον Μανωλιό ότι όντως ο Ματθαίος συναντήθηκε με τον Σηφαλάκη. Την ίδια στιγμή, η Μελίνα εκνευρίζεται με τον Αχιλλέα γιατί της κρύβει κάποια πράγματα σχετικά με τον Ματθαίο: «Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου λέω τα μυστικά του αδερφού μου. Τελεία και παύλα!», της λέει. Αλλά σε καβγά μετατρέπεται και η κουβέντα του Σήφη με τον Ματθαίο, καθώς ο Σήφης του λέει ότι για να αφήσει την Αναστασία να φύγει μαζί του στην Κύπρο, θα πρέπει πρώτα να τη βγάλει από την εταιρεία, καθώς τα λεφτά πάντα είναι ένα κίνητρο και ο Ματθαίος νευριάζει και του λέει ότι θα του έσπαγε τα μούτρα αν δεν ήταν αδελφός της. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος ανοίγει την καρδιά του στη Χρυσάνθη, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Μεγάλωσα ολομόναχος, δεν είχα έναν άνθρωπο να μου πει τι είναι καλό και τι είναι κακό, τι να κάνω και τι να μην κάνω. Ξέρεις πόσες φορές έχω μπλέξει στη ζωή μου; Σε τεντωμένο σκοινί περπατάω, αλλά δεν αντέχω άλλο» και η Χρυσάνθη τον συμβουλεύει σαν μάνα. Παράλληλα, η Μελίνα αποφασίζει να πάει στο γυναικολόγο που της σύστησε ο Σήφης, κρυφά από τον Αχιλλέα.

Δείτε ακόμη: «Ραγισμένες καρδιές»: Ντιλάρα και Γκιουλσερέν γίνονται φίλες! Τι είναι αυτό που θα τις ενώσει;

Η Μελίνα πάει στο γιατρό που της σύστησε ο Σήφης

Η Αναστασία πηγαίνοντας στην Κύπρο ανακαλύπτει ότι πραγματικά από την εταιρεία του Ματθαίου μεταβιβάστηκαν χρήματα στον Σηφαλάκη και παίρνει αμέσως τον Σήφη τηλέφωνο και του λέει: «Σήφη σώσε με, κινδυνεύω». Ο Αχιλλέας ανοίγει τα χαρτιά του στη Χρυσάνθη και κάνει κι αυτή το ίδιο. Του λέει ποια είναι και τι ψάχνει και ζητάει μια συνάντηση με όλους τους Ματθαίους στην Κύπρο. Η Μελίνα πάει στο γιατρό και αυτός της λέει ότι ο Σήφης ενδιαφέρεται πολύ για την περίπτωσή της και της δίνει να κάνει κάποιες εξετάσεις. Ο Παύλος πάει στον Σηφαλάκη και τον κάνει μαύρο στο ξύλο, ενώ ο Σήφης πηγαίνει στην Κύπρο και παίρνει την Αναστασία.

Η Αναστασία εγκαταλείπει με το παιδί τον Ματθαίο

Ο Ματθαίος μαθαίνει ότι η Αναστασία έφυγε με το παιδί και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της για να μάθει γιατί το έκανε αυτό αλλά είναι αδύνατον. Η Μελίνα λέει στον Αχιλλέα: «Δεν μπορώ να κάνω άλλη εξωσωματική, δεν αντέχω να απογοητευτώ», αλλά ο Αχιλλέας την παροτρύνει να συνεχίσει. Την ίδια στιγμή, ο Πάτροκλος λέει στον Διαμαντή ότι η Χρυσάνθη γνωρίζει τη Χέλγκα και αυτός θυμώνει και με την πρώτη ευκαιρία επικοινωνεί με τη Χρυσάνθη και της λέει: «Μακριά από τα παιδιά μου, θα σου κόψω τα πόδια». Η Αναστασία πηγαίνει στα Χανιά και ο Σήφης τη στηρίζει, ενώ ο Ματθαίος στέλνει τον Αχιλλέα να μάθει τι έγινε και η Αναστασία τον διώχνει λέγοντάς του: «Ο Ματθαίος είναι νεκρός για μένα».

Δείτε ακόμη: Συμμαθητές: Αυτό είναι το φινάλε της Κρίστης! Δείτε μόνο εδώ τη συνέχεια…

Ο Νικηφόρος κάνει πρόταση γάμου στη Λουκία

Η Χρυσάνθη δεν καταλαβαίνει από τις απειλές του Διαμαντή και του λέει: «Αν σε είχα καταγγείλει θα ήσουν μέσα για βιασμό». Στο μεταξύ η Δάφνη, η Βασιλική και η Κωνσταντίνα αποφασίζουν να στήσουν παγίδα στον Κίκη και φέρνουν στα Χανιά τη γυναίκα του. Ο Νικηφόρος όλο και πιο πολύ δένεται με τη Λουκία, μέχρι που της κάνει πρόταση γάμου, ενώ η Αναστασία βάζει εμπρός το διαζύγιο και παράλληλα ζητά αποζημίωση και τα χρήματα που έβαλε στην εταιρεία. Τέλος, η Μελίνα ζητά από τον Σήφη να συναντηθούν: «Θέλω να σε δω, να έρθω στο σπίτι σου γιατί δεν θα έχω άλλη ευκαιρία».

Η Μελίνα θεωρεί τον Αχιλλέα συνένοχο του Ματθαίου

Ο Ματθαίος φτάνει μέχρι την πόρτα της Αναστασίας και της λέει ότι κάνει λάθος και θα το μετανιώσει. Η Αναστασία έξαλλη του απαντάει: «Φύγε, έχεις πεθάνει για μένα». Η Μελίνα πάει στο σπίτι του Σήφη για να μάθει τι έχει γίνει με την Αναστασία. Ο Σήφης της λέει ότι απλά ο Ματθαίος έβαλε να τη σκοτώσουν για να της πάρει την περιουσία. Η Μελίνα δεν το πιστεύει αλλά ο Σήφης της μιλά για το έμβασμα προς τον Σηφαλάκη. Στη συνέχεια τον ρωτάει αν το ήξερε αυτό ο Αχιλλέας και η απάντηση του Σήφη την αφήνει εμβρόντητη: «Κοινός είναι ο λογαριασμός τους. Είναι δυνατόν να μην το ξέρει;»…

loading...