Ο Κεμάλ κάνει τα πάντα προκειμένου να αποδείξει πως η Ντενίζ είναι δική του κόρη, αλλά ο Εμίρ βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά, έχοντας μάλιστα και σύμμαχό του την Ασού. Στο μεταξύ, στο στόχαστρο του Εμίρ αυτή τη φορά μπαίνει και η Λεϊλά με τον Αϊχάν, ενώ η Νιχάν αποφασίζει να φύγει για μερικές μέρες.

Από την Γιάννα Παπανικολάου…

Ο Κεμάλ δείχνει στη Λεϊλά τη φωτογραφία της Ντενίζ και της εξηγεί πως ήταν κρυμμένη στο δωμάτιο της μητέρας του. «Θα μάθω την αλήθεια, θα κάνω τεστ DNA και θα ανακαλύψω αν το παιδί είναι δικό μου!», λέει ο Κεμάλ, όμως η Λεϊλά τον προειδοποιεί: «Πρόσεχε! Μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα και να απογοητευτείς ξανά». Την ίδια ώρα, η Ζεϊνέπ περπατάει στο δρόμο και δείχνει προβληματισμένη. Η σκηνή κάνει flashback στη συνάντησή της με τον Κεμάλ, όπου του έδωσε τη φωτογραφία της Ντενίζ: «Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι; Θα μπορούσε να είναι παιδί σου;», τον ρωτάει. «Δεν σε πιστεύω! Είναι δική του δουλειά, έτσι; Χρησιμοποιεί ακόμα και το παιδί του για τις βρομοδουλειές του», της λέει, αλλά εκείνη ορκίζεται πως ο Εμίρ δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό.

Η Νιχάν επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει έξω τη Φαχιμέ, η οποία της λέει: «Σου χρωστάω μια συγγνώμη για το κακό που σου έκανα! Κοίταζα αλλά δεν έβλεπα την αλήθεια. Πίστευα πως αυτό ήταν το σπίτι σου, αλλά τελικά ήσουν κλεισμένη σ ένα κλουβί και πάλευες να ελευθερωθείς. Συγχώρεσέ με, κορίτσι μου». Η Νιχάν την αγκαλιάζει και της λέει: «Σας παρακαλώ, μην πείτε ποτέ την αλήθεια στον Κεμάλ. Σήμερα παραλίγο να έχανα την Ντενίζ. Ηρθα αντιμέτωπη με την κόλαση». Η μικρή βγάζει έναν ήχο και η Φαχιμέ αγκαλιάζει την εγγονή της και φεύγοντας λέει στη Νιχάν: «Κάνε αυτό που κρίνεις σωστό! Πρέπει να γλιτώσεις από αυτό τον άντρα! Να το κάνεις για τη ζωή της κόρης σου… της εγγονής μου». Στο μεταξύ, ο Εμίρ μαθαίνει πως η Λεϊλά μπήκε στο γραφείο του Εμίρ, ενώ ο Κεμάλ βρίσκει αργότερα τη μητέρα του και την πιέζει να του πει αν του κρύβει κάτι. Μετά ο Κεμάλ τηλεφωνεί στη Νιχάν και της κλείνει ραντεβού για να μιλήσουν, ενώ ο Εμίρ προσπαθεί να μπει στο δωμάτιό της. «Μη με αφήνεις απέξω. Στα αλήθεια αγαπάω την Ντενίζ. Αν θα της έκανα κακό, εγώ ο ίδιος θα έσκαβα το λάκκο μου», της λέει, αλλά η Νιχάν τον διώχνει: «Είναι βλασφημία να μιλάς για αγάπη! Δεν αντέχω ούτε τη φωνή σου να ακούω πια». Η Νιχάν πηγαίνει στο ραντεβού της με τον Κεμάλ κι εκείνος της μιλάει συνέχεια για την Ντενίζ, προκαλώντας της την περιέργεια, ενώ παράλληλα τον αποφεύγει. «Γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι περίεργα», τη ρωτάει και εκείνη του λέει: «Είμαστε σε δημόσιο χώρο, μπορεί κάποιος να μας δει». Ο άντρας της λέει πως φοβάται και τότε η Νιχάν ξεσπάει: «Ναι, φοβάμαι γιατί σ αγαπώ πολύ! Σε αγαπάω το ίδιο μ εσένα, σε νοιάζομαι το ίδιο μ εσένα και θέλω αυτή τη φορά να κερδίσουμε! Μη με πιέζεις πια! Δεν αντέχω άλλο».

Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Εγιούπ, τον παλιό δικηγόρο του Αϊχάν, και τον ρωτάει για την υπόθεση που είχε κατηγορηθεί ότι είχε κλέψει την εταιρεία του πατέρα της. Εκείνος της λέει: «Θέλετε να μάθετε το αληθινό πρόσωπο του πατέρα σας; Ο Αϊχάν ήταν αθώος, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να το αποδείξω. Μπήκε φυλακή εξαιτίας του πατέρα σας». Η Λεϊλά σοκάρεται και αργότερα πάει στο συνεργείο του Αϊχάν και του αφήνει σημείωμα να της τηλεφωνήσει. Παράλληλα, ο Εμίρ μαθαίνει από τον Γκαλίπ ότι ο Αϊχάν μπήκε στο σπίτι του και τον απείλησε με όπλο, ενώ ο Εμίρ ενημερώνει την Ασού ότι ο Κεμάλ προσπαθεί να αποδείξει πως η Ντενίζ είναι δικό του παιδί. Το βράδυ η Νιχάν ετοιμάζει βαλίτσα και λέει στον Εμίρ πως θα λείψει για κάποιες μέρες μαζί με την Ντενίζ, όμως εκείνος της λέει πως θα το σκεφτεί. Η Λεϊλά φτάνει στην έπαυλη μετά από παρότρυνση του Κεμάλ που της ζητάει να πάρει δείγμα DNA από την Ντενίζ. Ο Εμίρ αλλάζει πιπίλα στην Ντενίζ και λέει στη Νιχάν: «Η θεία σου συνεργάζεται με τον Κεμάλ και θέλουν να αποδείξουν ότι το μωρό είναι δικό του. Θα αφήσεις την πιπίλα στο τραπέζι και θα δεις που η καλή σου θεία θα την πάρει». Πράγματι, η Νιχάν αφήνει την πιπίλα σε εμφανές σημείο, αλλά η Λεϊλά παίρνει μια άλλη που έχει όντως το DNA της μικρής.

Ο Εμίρ όταν το καταλαβαίνει βάζει στο παιχνίδι την Ασού και τον Τουφάν. Ο Κεμάλ επιστρέφει στο σπίτι και η Ασού του δίνει καφέ, όπου όμως έχει ρίξει υπνωτικό μέσα. Οταν αργότερα εκείνος θα πάει για ύπνο, θα κρύψει την πιπίλα κάτω από το μαξιλάρι του. Η Ασού μπαίνει μέσα και αλλάζει την πιπίλα. Το επόμενο πρωί ο Κεμάλ φεύγει για το νοσοκομείο, ενώ ο Τουφάν τον ακολουθεί. Ο τελευταίος όμως δεν ξέρει πως τον ακολουθεί και ο Ζεχίρ, ο οποίος ενημερώνει τον Κεμάλ. Ο Κεμάλ δίνει την πιπίλα για τεστ DNA και λέει στον Ζεχίρ: «Αφησέ τους να πιστεύουν ότι ήρθα για το τεστ. Ετσι κι αλλιώς μπορεί να παραποιήσουν τα αποτελέσματα, αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Θα οργανώσουμε κάποιο άλλο σχέδιο για να μάθω την αλήθεια». Η Λεϊλά πάει να συναντήσει τον Αϊχάν κι εκείνος της λέει όλη την αλήθεια, ότι δηλαδή είχε ακούσει τον πατέρα της να δίνει εντολή να σκοτώσουν τον συνέταιρό του και έτσι εκείνος τον κατηγόρησε άδικα πως τον έκλεψε. Στο μεταξύ, η Φαχιμέ μαθαίνει από τον Χακάν ότι η Ζεϊνέπ είναι άρρωστη και πάει στο ξενοδοχείο να τη φροντίσει. Η Ζεϊνέπ συγκινείται και αγκαλιάζει συνεχώς την μητέρα της. Αφού τελειώνει με τη φροντίδα, γυρνάει να φύγει και η Ζεϊνέπ της λέει να μείνει. Ομως η Φαχιμέ της λέει: «Είσαι μόνη σου πια και πρέπει να παλέψεις να σταθείς στα πόδια σου. Να είσαι δυνατή! Το γεγονός ότι είσαι ζωντανή εμένα μου αρκεί». Ο Εμίρ καταφέρνει να παγιδεύσει τη Λεϊλά και τον Αϊχάν. Ο Εμίρ δείχνει στη Νιχάν τη φωτογραφία του Κεμάλ έξω από το νοσοκομείο και εκείνη σοκάρεται. Ομως ο Εμίρ τη διαβεβαιώνει πως τα έχει όλα υπό έλεγχο. Ο Ζεχίρ μπροστά στη Ζεχρά μιλάει στο τηλέφωνο και εκείνη καταλαβαίνει πως εκείνος έχει σκοπό να πάει στο γραφείο του Εμίρ. Εκείνη βρίσκει ευκαιρία και ενημερώνει τον Εμίρ, ο οποίος μαζί με τον Τουφάν πάνε εκεί και περιμένουν τον Ζεχίρ. Στο μεταξύ, άντρες του Αϊχάν κοιμίζουν τους άντρες της ασφάλειας της έπαυλης, ενώ ένας άλλος κλείνει το ρεύμα. Ο Κεμάλ βρίσκει ευκαιρία, μπαίνει στην έπαυλη και παίρνει δείγμα DNA από την Ντενίζ. Ο Εμίρ βρίσκει τον Ζεχίρ στο γραφείο του κι αυτός του λέει πως ήρθε να αφήσει ένα φάκελο. Μετά ο Εμίρ μαθαίνει από τη Νιχάν ότι υπάρχει διακοπή ρεύματος στην έπαυλη και τότε καταλαβαίνει πως όλο αυτό ήταν κόλπο του Κεμάλ. Ετσι επιστρέφει τρέχοντας πίσω, ενώ εκεί φτάνει και η αστυνομία. Ο Κεμάλ βρίσκει στα σκοτάδια τη Νιχάν, τη φιλάει και μετά το σκάει τρέχοντας. Ο Εμίρ βλέπει τον άντρα να τρέχει και τον ακολουθεί. Οταν θα τον πιάσει όμως θα δει πως δεν είναι ο Κεμάλ, ενώ η σκηνή μας δείχνει το πώς κατάφερε εκείνος να ξεφύγει. Ολο αυτό για τον Εμίρ φάνηκε πως διοργανώθηκε από τον Αϊχάν εξαιτίας της παγίδας που του έστησε εκείνου και της Λεϊλά. Ο Ζεχίρ πάει να βρει τη Ζεχρά και της λέει: «Ντροπή σου! Θα φύγω μακριά σου και από τα ύπουλα σχέδιά σου, όμως πρώτα μάθε πως το παιδί μας δεν πέθανε εξαιτίας μου αλλά εξαιτίας σου». Την επόμενη μέρα ο Κεμάλ δίνει το δείγμα για να γίνει τεστ DNA.

Άσχημη εξέλιξη στο Μπρούσκο! Ο Πάτροκλος πυροβολεί την Αναστασία – Θα καταφέρει να ζήσει;

Deal: Ο Φωτάρας, ο πρόεδρος χόρεψε ζεμπεκιά τον τραπεζίτη! Αποδείχθηκε τεράστιος μάγκας και έφυγε μεγάλος νικητής! (video)

Τρίτη μάχη για Χατζηνικολάου – Σρόιτερ! Ποιος κέρδισε αυτή την φορά στην τηλεθέαση…

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ