Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 17 Απριλίου!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 17 Απριλίου!

Μάθε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή, 17 Απριλίου:


Κριός
Βασικά το μυαλό σας είναι συνέχεια στη δουλειά. Κάτι έχετε βάλει κατά νου και πρέπει να πετύχει. Θα τη βρείτε την άκρη, αρκεί να ξεκολλήσετε από τα κλασικά τα μονοπάτια. Ψάξτε το αλλιώς, ίσως η τεχνολογία να σας δώσει τις λύσεις που αποζητάτε. Μια χαρά και δυο τρομάρες, αφού έχετε υψηλούς στόχους, είστε πολύ κοντά στο να τους πετύχετε και κανείς δε θα μπει εμπόδιο σε αυτό! Πετάει η ομάδα.


Ταύρος
Είδατε; Αν συζητάτε τα θέματά σας, ακούτε με προσοχή τους άλλους, θα βρίσκετε λύσεις σχεδόν πάντα στα ζητήματά σας. Αλλάζετε τρόπο σκέψης, ξεκολλάτε από τις σκουριασμένες, παλαιολιθικές συνήθειές σας και στρέφεστε πολύ δυναμικά σε ότι σας ενδιαφέρει. Μόνο αν κάνετε ένα βήμα παραπέρα, θα προκύψουν αυτά που πραγματικά επιθυμείτε! Για να δούμε..


Δίδυμος
Για όλα υπάρχει μια αιτία. Αστρολογική φυσικά. Αυτό που νιώθετε είναι πολύ αληθινό. Φροντίστε τον εαυτό σας, το ψυχικό σας τον κόσμο και μετά αποφασίστε τι θα κάνετε. Πρέπει αυτή τη φορά να κάνετε εκείνο το διάλογο που κανείς άλλο δεν ακούει και δε ξέρει. Μπορεί να είστε αποφασισμένοι αλλά κατά βάθος υπάρχει ένα κενό. Προς το παρόν ασχοληθείτε με θέμα που σας ευχαριστούν.


Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ