Θέλεις να νιώσεις ότι έχεις έναν πραγματικό άντρα να σε αγαπάει; Λογικό είναι, και ποια γυναίκα δεν θέλει. Καλές οι μέσες λύσεις, αλλά τα ατόφια αρσενικά τα χρειαζόμαστε, πώς να το κάνουμε. Φήμες λένε πως υπάρχουν ακόμα άντρες με τα όλα τους! Θέλεις να μάθεις πιο ζώδιο έχει άντρες εκατό τα εκατό και παραπάνω; Έλα να σου πούμε!

Δείτε ακόμη: Ζώδια και άντρες: Πώς να κερδίσεις τον ζωηρό τοξότη!

Λατρεύεις έναν Ταύρο; Οπότε, ας γνωρίσουμε καλύτερα αυτόν τον τρυφερό και παθιασμένο εραστή. Αγαπάει με πάθος, ξέρει να φέρεται, ξέρει να προσφέρει πολλά και είναι και στο θέμα σεξ, Ταύρος κανονικός! Ο ταύρος είναι ένα δυνατό γήινο ζώδιο, με πολλή δύναμη . Είναι το πρώτο από τα γήινα ζώδια και αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ, πολύ πεινασμένος!

Οι άντρες Ταύροι ταιριάζουν σαν… κλειδί στην κλειδαριά με τις λιονταρίνες, τα ψαράκια και τις τοξότριες. Αυτά τα τρία ζώδια είναι το γλυκό του κουταλιού που του γιατρεύει την σεξουαλική υπογλυκαιμία που νιώθει μόνιμα. Αλλά δεν αφήνει παραπονεμένο κανένα ζώδιο, μπορεί να ταιριάξει με κάθε γυναίκα στην πραγματικότητα, γιατί είναι πολύ καλός εραστής και τον αγαπάνε όλες!

Ο Ταύρος είναι το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι λατρεύει και τιμάει την σύντροφό του σεξουαλικά μετά από χρόνια σχέση, όσο την τιμά και στο πρώτο ραντεβού! Δεν κουράζεται να εξερευνάει την σεξουαλικότητα της συντρόφου τους συνεχώς!

Για αντοχή στο σεξ, τι να πούμε… όνομα και πράγμα. Δεν είναι άντρας που θα κυνηγήσει φανερά και απαιτητικά. Ο ίδιος στο πρώτο πλησίασμα είναι ντροπαλός και περιμένει από τη γυναικά να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της. Προσοχή όμως, αν η γυναίκα είναι πολύ τολμηρή την φοβάται! Έχει ένα θεματάκι με ον αντρικό του ρόλο, θέλει να έχει λιγάκι το πάνω χέρι, οπότε μια γυναίκα πολύ ελεύθερη τον σοκάρει! Είναι λίγο αντιφατικός, τι να κάνουμε;

Από τη στιγμή που θα γίνει το πλησίασμα, παρ’ όλο που πεθαίνει, δεν θα γίνει φορτικός για να έρθει η πρώτη επαφή. Είναι λίγο παραδοσιακός. Έστω λοιπόν ότι βρεθήκατε μόνοι σας και κάνετε έρωτα. Συγχαρητήρια, θα κερδίσεις όλα τα βραβεία πολλαπλών οργασμών! Ο άντρας Ταύρος είναι ο άντρας αυτός που δεν θα χρειαστεί μια γυναίκα να προσποιηθεί μαζί του ποτέ! Έχει πάρα πολύ μεγάλη τρυφερότητα, είναι αργός  στους ρυθμούς του, μα πολύ αργός, σαν να κυλάει μέλι! Και δεν ευχαριστιέται το σεξ, που τόσο του αρέσει, αν δεν δει τη σύντροφό του να παθαίνει οργασμικό ντελίριο! Τρέλα δεν είναι;

Δείτε ακόμη: 6 λόγοι για τους οποίους κάθε ζώδιο ζηλεύει τους Αιγόκερους

Του αρέσουν πάρα πολύ όλων των ειδών τα προκαταρκτικά και όλων των ειδών τα παιχνίδια. Θέλει και κεριά, όμορφα αρώματα – ειδικά τα βαριά όπως το γιασεμί, και ο μόσχος – και θέλει ωραία ατμόσφαιρα . Δεν του αρέσει να λειτουργεί κάτω από πίεση, θέλει χρόνο, κι ακόμα περισσότερο χρόνο και όλες τις χίλιες και μια νύχτες!

Αν ερωτευτεί, είναι για πάντα. Το κακό του είναι πως πιο κτητικό ζώδιο από τον Ταύρο δεν υπάρχει… Ζηλεύει ό,τι μπορεί να σε απασχολεί, ζηλεύει και τον αέρα που αναπνέεις, γιατί τολμάει να μπαίνει μέσα σου… Δεν περιορίζει τη ζήλια του σε άλλους άντρες, ζηλεύει και τη δουλειά σου και τα πάντα. Και όταν ζηλεύει, είναι σαν πληγωμένο μωρό…δεν μιλάει, κατεβάζει τα μάτια, θέλει να του λες συνέχεια πόσο τον αγαπάς και να του το δείχνεις, κυρίως με το σώμα σου και με το να θέλεις – συνέχεια – τον έρωτά του.

Στο σεξ δεν μιλάει πολύ, και γενικά δεν μιλάει, είναι πολύ εκφραστικός, αλλά δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια. Είναι χίλια εκατόν πενήντα τα εκατό άντρας, με όλες τις καλές ποιότητες του αντρισμού. Μπορεί να προκαλέσει μεγάλους έρωτες και να ζήσει μαζί με την σύντροφό του μεγάλα πάθη, από αυτά που γράφουν ιστορία. Για να καταλάβεις, η τυχερή Βικτώρια έχει στα χέρια της τόσα χρόνια τον Ντέβιντ Μπέκαμ για να παίζει, έτσι; Ε, ο Μπέκαμ είναι Ταύρος!

oroskopos.tv

loading...