Κριός
Κάτι θα μάθετε ή για το σύντροφό σας, ή για το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά! Υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσετε από τα σύννεφα, κάτι που θεωρούσατε δεδομένο, απλά να ήταν μέσα στο μυαλό σας, καιρό τώρα! Πριν πιάσετε το τσεκούρι ή το μπαλντά, ψάξτε το γιατί μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και να μην είναι. Όμως και ένοχο να είναι το άτομο, κατά πάσα πιθανότητα να έχετε μερίδιο ευθύνης και εσείς!
*Προσοχή!

Ταύρος
Θα το μάθετε το νέο, θα το πάθετε το εγκεφαλικό, ο σκοπός αυτός θα είναι, για αυτό συγκρατηθείτε και μη πεθάνετε κιόλας! Ο άνθρωπος που θα σας σφυρίξει το μαντάτο, σίγουρα θα θέλει το κακό σας και τίποτα άλλο. Καταρχήν, ο στόχος είναι να πληγωθείτε, να απογοητευτείτε και να παρατήσετε τα όπλα, είτε αφορά τη σχέση σας, είτε το άτομο που σας αρέσει πολύ! Ερωτικά παραπονάκια από το ταίρι σας.. Να τα προσμένετε..
*Προσοχή!

Δίδυμος
Να και η φιλενάδα ή ο φίλος, που θα ανοίξει το στοματάκι του και θα σας θάψει κάτω από τη γη στο τσακ μπαμ. Παρελθόν έχετε στα σίγουρα, άτακτο και αλανιάρικο και να που θα μαθευτούν λεπτομέρειες για κάτι που έχει τελειώσει αιώνες τώρα και θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο σύντροφο σας ή σε μια νέα γνωριμία που έχει προκύψει πρόσφατα. Παραδεχθείτε την αλήθεια, αν και δε θα το κάνετε ποτέ αυτό.. και τώρα που ξέρετε ποιος σας θάβει.. απλά κάντε τον πέρα!
*Προσοχή!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ