Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σε λίγες μέρες μπαίνει ο Ιούνης, δηλαδή το καλοκαίρι ξεκινά και μαζί με αυτό και τα ερωτικά τα παιχνίδια. Φλερτ, νέες γνωριμίες, βόλτες και ταξιδάκια, όλα τα καλά μαζί, φέρνουν εκπλήξεις στις ζωές μας, ευχάριστες και λίγο δυσάρεστες!
Δυστυχώς μας τα χαλάει ο Άρης, όμως τον μάθαμε και αυτόν και αδιαφορούμε, ας παίξει μπάλα μόνος του, εμείς έχουμε άλλες προτεραιότητες.. Τον Έρωτα!!!

Κριαράκια μου παίζετε άτιμο παιχνίδι. Καρκινάκια.. νομίζω έχετε πυρετό! Δε σκέφτεστε και τόσο καθαρά.. Λιονταράκια μου διαλέξτε ή το ένα ή τα άλλο! Λατρείες μου Ζυγοί, ξεσαλώνετε και ερωτικά και σεξουαλικά.. Την ευχή μου! Σκορπιοί ανοίξτε τα ματάκια σας.. Μπροστά σας είναι αυτό που γυρεύετε! Και τέλος Αιγόκεροι, σας έρχεται.. με φόρα! Λιώνετε από έρωτα.. και καύσωνας δεν έχει έρθει ακόμα..

Καλό καλοκαίρι.. !!!

φιλάκια..

Κριός
Πολύ άτακτος είναι ο Ιούνης για εσάς! Σας πιάνει κάτι πολύ μυστήριο, δηλαδή αποζητάτε έντονα το ερωτικό το στοιχείο μέσα στη ζωή σας, φλερτάρετε, βγαίνετε έξω, βολτάρετε και κάνετε πολλές νέες γνωριμίες. Το θέμα εδώ πέρα είναι πως αυτό μπορεί να συμβεί όχι μόνο στους ελεύθερους της παρέας, αλλά και στους δεσμευμένους! Μέχρι τα μέσα του μήνα, ότι γίνει, νομίζω οι μέρες είναι αρκετές για να εκδηλώσετε το κακό παιδί που κρύβεται μέσα σας! Μετά ή έχει παντόφλα και αντίο ή την επιστροφή στη βάση σας.. Ανεξήγητο αυτό.. αλλά μερικές φορές οι αταξίες.. κάνουν θαύματα.. ιδιαίτερα στη δική σας τη περίπτωση! Ψάχνεστε χρυσά μου.. πολύ ψάχνεστε..
*Ερωτική έλξη προκύπτει με Δίδυμο, Λέων, Ζυγό, Τοξότη & Υδροχόο!

Ταύρος
Ο Ιούνης είναι ο μήνας των αλλαγών! Σας αρέσουν, δε σας αρέσουν, οι καταστάσεις θα είναι τέτοιες, που θα πρέπει να συμβιβαστείτε και να ακολουθήσετε τα σημάδια! Αρκετοί μετακομίζετε, κάπου πηγαίνετε, διαφορετικά, γιατί μπορεί θέματα με γονείς να σκάσουν μύτη και εσείς να πρέπει να είστε παρών και να προσφέρετε απεριόριστη βοήθεια! Αυτό και μόνο σημαίνει πως πουθενά ο έρωτας, ακόμα και οι δεσμευμένοι τα βρίσκετε σκούρα και όλο αυτό θα είναι η αιτία να κλειστείτε στον εαυτό σας και να έρθει και ο χειμώνας στη ψυχή σας.. Βέβαια, όλα παίζουν και τίποτα! Γιατί εκεί που θα είστε αμέριμνοι, μπορεί να σκάσει μύτη μια μοιραία ύπαρξη και να ζήσετε άκρως ερωτικές και παθιάρικες! Υπομονή..
*Ερωτική έλξη προκύπτει με Καρκίνο, Παρθένο, Ζυγό, Αιγόκερω & Ιχθύ!

Δίδυμος
Επιτέλους έφτασε ο μήνας σας! Και ίσως να είναι και ο καλύτερος από όλους αφού κάνετε ένα τρελό ξεκαθάρισμα στις ερωτικές σας τις σχέσεις, επιλέγετε το καλύτερο και προχωράτε δίχως τύψεις και ντροπές! Δοκιμάσατε τα πάντα για να σωθεί η σχέση σας;;; Είστε σίγουροι για αυτό;; Νομίζω πως ναι μετά από τόσα μπουρίνια. Ή χωρίζετε λοιπόν ή πάτε για κάτι πιο σοβαρό! Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις, χαλούν. Μόνο ότι αξίζει μένει. Τα βρίσκετε με τον εαυτό σας, ηρεμείτε, μπορεί να αλλάξετε και τόπο διαμονής, ανεξάρτητοι και δυναμικοί, χαράζετε το δικό σας το μονοπάτι. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, φέρνει και τον έρωτα, αλλά και μια καλή δουλειά! Μήπως να δίνατε βάση στο χρήμα;;; Να ζεσταθεί λίγο η τσεπούλα σας;;; Και μετά θα έρθει και το μαναράκι..
*Ερωτική έλξη προκύπτει με Κριό, Λέων, Ζυγό & Υδροχόο!

Καρκίνος
Μπερδεμένα μας τα λένε τα άστρα για τη δική σας τη περίπτωση. Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα πολύ δυνατά και μπορεί ξαφνικά να αποφασίσετε να παντρευτείτε! Στη βράση κολλάει το σίδερο, κάπως έτσι θα σκεφτείτε, καλοκαιράκι, ενθουσιασμός, ούτε στην εκκλησιά δε θα φτάσετε! Μιλάμε για πιο άμεσες καταστάσεις! Τι έγινε;;; Ήρθε το κελεπούρι που ψάχνατε ή έρχεται;;; Βέβαια δεν ισχύει για όλους κάτι τέτοιο! Δηλαδή, φλερτ, νέες γνωριμίες ακόμα και απιστίες μπορεί να προκύψουν, αφού κάποιος σας κάνει τα γλυκά τα μάτια και παρασύρεστε γλυκά, όμορφα και ξεχνάτε ως δια μαγείας, το τι πρέπει και το τι δε πρέπει! Μήπως γνωρίσετε ένα Κριό;;; Γιατί ταιριάζουν πολύ τα χνώτα σας μέσα στον Ιούνη..!
*Ερωτική έλξη προκύπτει με Ταύρο, Δίδυμο, Παρθένο, Ζυγό, Σκορπιό, Αιγόκερω & Ιχθύ!

Λέων
Η αλήθεια είναι πως τα θέλετε όλα δικά σας. Το ζόρι το τραβάτε εσείς οι δεσμευμένοι γιατί μια τα κακά του παρελθόντος, μια με τον Άρη ανάδρομο στο Σκορπιό και μια οι επιθυμίες σας, επανέρχονται τα προβλήματα και διαταράσσονται τα πάντα όλα! Μπαίνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, όμως δεν είστε και τόσο σίγουροι και ενώ δεν είναι του χαρακτήρα σας, θέλετε να το παίξετε σε διπλό ταμπλό, είτε για να πάρετε το αίμα σας πίσω, είτε για να αποφασίσετε τελικά ποια σχέση είναι καλύτερη για σας. Δύσκολο το καλοκαίρι σας, όμως όλα ξεπερνιούνται και τα καλύτερα έρχονται. Ζηλεύετε σας ζηλεύουν, μη μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες, ξεχάστε τα πείσματα και ακούστε τη καρδιά σας!
*Ερωτική έλξη προκύπτει με Κριό, Ταύρο, Δίδυμο, Ζυγό, Τοξότη, Αιγόκερω και Υδροχόο!

Παρθένος
Δεν είστε και τόσο ικανοποιημένοι από την ερωτική σας τη ζωή! Βέβαια πλέον γνωρίζετε ποιοι σας αγαπούν και σας χρειάζονται και ποιοι σας μισούν και σας εκμεταλλεύονται! Μόλις μπει η Θεά Αφροδίτη στο Καρκίνο, τότε θα γλυκάνει η ζωή σας. Που σημαίνει να το προσμένετε αυτό προς τα τέλη του Ιούνη. Βασανίζεστε με τους πάντες. Με την οικογένειά σας, με τους συναδέλφους σας αλλά και με το σύντροφό σας! Αν δεν υπάρχει ακόμα κάτι να γνωρίζετε πως είναι καθαρά επιλογή σας, γιατί δόξα να έχει από τότε που μπήκε το 2016 έχουν εμφανιστεί αρκετά κελεπούρια στη ζωή σας. Ο ένας σας βρωμάει και ο άλλος σας ξινίζει. Πάλι ξεκαθαρίζετε το τοπίο και μέχρι να τελειώσει ο Ιούνης, θα ξέρετε πολύ καλά το ποιος μένει και το ποιος φεύγει!
*Ερωτική έλξη προκύπτει με Ταύρο, Καρκίνο, Σκορπιό & Αιγόκερω!

Ζυγός
Παράξενα μας το λέει το σύμπαν για εσάς! Οι μεν και οι δε! Τι εννοώ;;; Πως κάποιοι ζείτε τον απόλυτο τον έρωτα, σε σημείο που μπορεί να ρέψετε κιόλας, από το πολύ το πάθος και το σεξ και κάποιοι είστε στα μαχαίρια, έτοιμοι να διαλύσετε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας! Διαλέξτε και πάρτε! Μια κουβέντα είναι αυτή, αφού όταν υπάρχει ένας μόνιμος σύντροφος χρόνια μέσα στη ζωή σας, δεν είναι και τόσο εύκολο το θέμα, όμως από την αρχή ο Ιούνης και με την Αφροδίτη στους Διδύμους, σας κάνει ερωτικούς, επιθυμείτε να ζήσετε στιγμές αχαλίνωτου πάθους, συνεπώς να είστε έτοιμοι να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας για να έρθουν τα ωραία.. Στη περίπτωση που προκύψει μια νέα γνωριμία.. να ξέρετε πως μπορεί να μείνει για πολύ καιρό!
*Ερωτική έλξη προκύπτει με Κριό, Ταύρο, Τοξότη, Αιγόκερω & Ιχθύ!

Σκορπιός
Μη περιμένετε να δείτε φως με τον Άρη στο Σκορπιό! Και γιατί σας το λέω αυτό;;;; Ότι θάβατε τόσο καιρό κάτω από το χαλάκι, εμφανίζεται και πρέπει να το αντιμετωπίσετε! Παράπονα, κάνετε στο σύντροφό σας, δεν είστε ικανοποιημένοι, δε σας προσφέρει όσα ζητάτε και τούτη τη φορά δε πρόκειται να χαλάσετε το χρόνο σας, για θέματα που υποτίθεται πως έχουν λυθεί καιρό τώρα. Μη το ζορίζετε το πράγμα. Από τα μέσα Ιούνη και μετά παίρνετε τις αποφάσεις σας και τελειώνετε οτιδήποτε σας δυσαρεστεί. Υπάρχει ένα άτομο που σας θέλει πολύ, είναι έτοιμο να σας δώσει όλα αυτά που αποζητάτε, τον έρωτα, το πάθος, τις στιγμές εκείνες.. Αν ξέρετε ποιο είναι.. δώστε του την ευκαιρία και θα εκπλαγείτε με το συναίσθημα.. που θα νιώσετε! Αλλάξτε τη ζωή σας προς το καλύτερο!!!
*Ερωτική έλξη προκύπτει με Καρκίνο, Λέων, Παρθένο, Αιγόκερω & Υδροχόο!

Τοξότης
Βέβαια αφού ξεφορτωθήκατε τον Άρη από τη πλάτη σας, εννοείται πως θα χαμογελάσετε ξανά και θα πάρετε πολλές βαθιές ανάσες. Θα βρείτε την όρεξη να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας ερωτικά, να τα βρείτε, να μονιάσετε και να μπει λίγο χρώμα στη ζωή σας. Άτακτους σας βρίσκω ακόμα και τους δεσμευμένους γιατί μπορεί όλως τυχαίως να σας γυαλίσει κάποιος που να απαγορεύεται δια ροπάλου να μπλέξετε! Κανονίστε γιατί ο Κρόνος παίρνει κεφάλια όταν θέλει! Μακριά από απιστίες, ψεματάκια και οτιδήποτε μπορεί να βλάψει τη σχέση σας. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, πολύ φλερτ, πολύ διασκέδαση, πολύ έρωτας και σεξ, παίρνετε τα πάνω σας και δε μαζεύεστε με τίποτα! Αναφέρομαι στους ελεύθερους φυσικά, που μπορούν να πειραματιστούν όσο θέλουν.. Καλά να περάσετε!
*Ερωτική έλξη προκύπτει με Δίδυμο, Καρκίνο, Λέων, Ζυγό, Αιγόκερω & Ιχθύ!

Αιγόκερως
Πραγματικά συγκλονίζομαι που τα γράφω αυτά για εσάς, αλλά ένας μεγάλος έρωτας έρχεται στη ζωή σας και ανατρέπονται τα πάντα όλα! Ειλικρινά δε ξέρω σε ποιους αναφέρεται αυτό, γιατί το σύμπαν δε ξεχωρίζει τους ελεύθερους από τους δεσμευμένους, πάντως αν κάνατε όλο αυτό τον καιρό μια ευχή τύπου πότε θα νιώσετε στο πετσί σας τον έρωτα, να ξέρετε εισακούστηκε για αυτό προετοιμαστείτε για πανικό μεγάλο! Από τα μέσα του Ιούνη και μετά, ακόμα και ένα φλερτ, μπορεί να παραμείνει και να γίνει κάτι πιο δυνατό, πιο όμορφο, πιο αξεπέραστο και να μη πιστεύετε στα μάτια σας! Είστε και δύσπιστοι στο θέμα του έρωτα, καταλαβαίνετε τώρα! Άνθρωποι μπαίνουν και βγαίνουν από τη ζωή σας, δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις, όμως είστε έξυπνοι εσείς και έχετε μύτη! Προφυλαχτείτε, αλλά ζήστε και απολαύστε στιγμές αχαλίνωτου πάθους.. Καιρός ήταν.. λέω!!!
*Ερωτική έλξη προκύπτει με Ταύρο, Λέων & Ιχθύ!!

Υδροχόος
Δεν έχω λόγια! Ποιος έρωτας;;;; Δε σας ενδιαφέρει καθόλου το θέμα αυτό! Το έχω καταλάβει τόσα χρόνια, τον φοβάστε κιόλας, γιατί ούτε χρόνο έχετε για τέτοια, ούτε τη διάθεση να μπαίνετε σε διαδικασίες που στο τέλος πληγώνουν! Με τα μυαλά που έχετε είστε συνέχεια μόνοι! Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι οι σχέσεις σας στη δουλειά και οι γνωριμίες σας. Ζόρικες οι μέρες του Ιούνη κατά βάθος γιατί υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω που σας περιμένουν στη γωνία και θέλουν πολύ να σας στριμώξουν και να σας τα ψάλουν ένα χεράκι. Και θα το κάνουν και εσείς θα πρέπει να κρατήσετε τα μπόσικα. Δηλαδή να μη παραφερθείτε σε καμία περίπτωση. Δουλειά και χρήμα. Ο σκοπός της ζωής σας.. Ξέρετε δε θα τα πάρετε μαζί σας.. εδώ θα μείνουν.. και κατά πάσα πιθανότητα να τα γλεντήσουν άλλοι!!!!
*Ερωτική έλξη προκύπτει με Κριό, Ταύρο, Δίδυμο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω και Ιχθύ… (κατά τα άλλα δε σας ενδιαφέρει..)

Ιχθύς
Να κάνετε παρέα με τους Υδροχόους..  Πουθενά ο έρωτας! Γιατί έτσι;;; Εντάξει δεν είστε στην ίδια τη μοίρα, κάτι καλό κινείται από τα μέσα του Ιούνη και μετά, αλλά η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Γίνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, βλέπετε φίλους και γνωστούς και ξαφνικά θέματα που είχατε συζητήσει και επιθυμούσατε τόσο καιρό για τον εαυτό σας, θα προκύψουν ως ευκαιρίες και θα πρέπει να τρέξετε για να εντυπωσιάσετε και να πετύχετε το στόχο σας! Ο Ιούνης είναι ένας φοβερός μήνας για εσάς, όσων αφορά τα σχέδια που κάνατε, που θα κάνετε και μέχρι να τελειώσει θα έχετε πετύχει πολλά! Ωραία όλα αυτά.. Και ο έρωτας;;; Κάτι αφήνετε πίσω, κάνετε χώρο για να έρθει το καινούριο. Όλα θέμα χρόνου είναι, υπομονή να έχετε και τίποτα άλλο!!!
*Ερωτική έλξη προκύπτει με Ταύρο, Δίδυμο, Καρκίνο, Παρθένο & Αιγόκερω!

magicfariel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πες μου τι ζώδιο είναι η σχέση σου να σου πω το μέλλον σας!

Μπορείς να φανταστείς ποια ζώδια φιλάνε πιο παθιασμένα και ποια όχι; Διάβασε και δεν θα το πιστεύεις!

Ποια ζώδια ταιριάζουν ερωτικά και όχι μόνο… Δες τους καυτούς συνδυασμούς!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ