Κριός
Φουρτούνες έρχονται από τις 10 ως και τις 12 γιατί προκύπτουν θέματα με το σπίτι, υποχρεώσεις που εκκρεμούν καιρό τώρα και που θα μείνουν ξανά στον αέρα. Σου αλλάζουν τα σχέδια, βρίσκεις όμως την άκρη. Αλλαγές στις 13 που δε σου αρέσουν. Μέχρι και τις 9 φτιάχνουν οι σχέσεις σου, επικοινωνείς ξεκάθαρα με το περιβάλλον σου και σε πολύ ήρεμους τόνους. Δε χρειάζεται να επιμένεις αν δε συμφωνούν μαζί σου, υπάρχει χρόνος για να αλλάξουν τα δεδομένα.
*Ξέχνα τα πείσματα για λίγο

Ταύρος
Καταπληκτικές οι ημέρες σου, ζεις το όνειρο. Μια επιθυμία σου μεγάλη πραγματοποιείται και ο έρωτας μπαίνει πολύ δυναμικά στη ζωή σου, ένας σίφουνας κανονικός. Ως και τις 9, φεύγουν τα εμπόδια, βρίσκεις τους ρυθμούς σου. Στις 10 φρόντισε να κάνεις αυτό που εσύ θες! Σου κάνουν νάζια στις 11 για ένα οικονομικό ζήτημα ή δε λαμβάνεις την απάντηση που προσμένεις. Μια ευκαιρία στις 12 παρουσιάζεται άρπαξέ την και ότι βγει.. Επαγγελματικό μαντάτο στις 13.
*Μη ξεμυαλίζεσαι

Δίδυμος
Τις παίρνεις τις αποφάσεις σου μέχρι και τις 9 και ή μένεις όπως πρέπει ή φεύγεις. Επιστρέφεις σπίτι σου στις 10, μείνε λίγο μόνη να σκεφτείς. Στις 11 διαπιστώνεις πως ο σύντροφός σου, έχει στραφεί κάπου αλλού εξαιτίας σου. Από τις 12 και μετά απογειώνεσαι, γίνεσαι πιο κοινωνική και οι φίλοι είναι δίπλα σου να σε στηρίξουν. Ψάχνεις να βρεις αιτίες, για να βρεις το τέλειο πάτημα και θα τις βρεις γιατί αυτή τη φορά έχεις και ένα δίκιο. Οργανώσου καλύτερα έξοδα σε περιμένουν.
*Ξεπέρασε τις ανασφάλειές σου

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ