Κριός

Γενικά zwdia: Διατηρήστε την αξιοπρέπειά σας. Οι άλλοι μπορεί να υποπτεύονται τα κίνητρά σας οπότε φροντίστε να μην έχουν κανένα λόγο να σας αμφισβητούν. Να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας και ακολουθήστε τις υποσχέσεις σας. Υπάρχει πολύ δύναμη μέσα σας. Κάντε διαλείμματα ώστε να συγκεντρώσετε όλη την ενέργειά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι λίγο απατηλά οπότε φροντίστε να είστε σίγουροι για αυτό που σκέπτεστε πριν κάνετε κάποια μεγάλη κίνηση. Η διάθεσή σας μπορεί να υπαγορεύει τις ενέργειές σας σήμερα και μάλλον αυτό θα σας απομακρύνει από τον πραγματικό σας δρόμο. Να είστε προσεκτικοί.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Αργές και σταθερές κινήσεις μάλλον θα κερδίσουν την ημέρα. Κάποιες απρόσμενες καταστάσεις μπορεί να σας ταράξουν αλλά μην το επιτρέψετε. Παραμείνετε σταθεροί στις παραδοσιακές μεθόδους και να είστε προσεκτικοί απέναντι στα πάντα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια ιδέα που νομίζετε ότι είναι υπέροχη σήμερα μπορεί να μην είναι τόσο τέλεια αύριο. Μην επιτρέψετε στους άλλους να σας πιέσουν να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Καλύτερα να περιμένετε πριν πάρετε κάποια απόφαση. Οι άλλοι μπορούν να περιμένουν.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Αν δεν συμφωνείτε με το τι κάνουν οι άλλοι σήμερα τότε δεν χρειάζεται να συμμετάσχετε. Κερδίστε τον σεβασμό με τον δικό σας τρόπο και όχι με το να πιέζεστε να συμμετάσχετε. Αν είστε χαρούμενοι με τις πράξεις σας οι άλλοι θα σας εμπιστευθούν. Μην συμβιβάζεστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα όνειρα που έχετε σήμερα θα αποδειχθούν αρκετά χρήσιμα. Οι δημιουργικές ιδέες θα πάρουν δύναμη από τα όνειρα και έχουν πολλές προοπτικές. Οι λεπτομέρειες πρέπει να επιλυθούν αλλά για αυτό μπορείτε να ανησυχείτε μετά. Για τώρα, συνεχίστε να ονειρεύεστε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ξεκουραστείτε όσο χρειάζεστε. Αποφύγετε την αρρώστια και διατηρήστε τον έλεγχο του σώματός και του μυαλού σας με το να κοιμάστε αρκετά. ΟΙ δράσεις σας σήμερα θα είναι μεθοδικές. Μην προσπαθείτε να πειραματιστείτε με κάτι που δεν γνωρίζετε. Φροντίστε να καταλαβαίνετε την κατάσταση πλήρως πριν εμπλακείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τύχη σας προσκαλεί να ασχοληθείτε με κάποιο δημιουργικό σας ταλέντο. Έχετε πολλές καλλιτεχνικές ιδιότητες και σύντομα θα μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας. Θα είστε πολύ χαρούμενοι.

Λέων

Γενικά zwdia: Μην ασχολείστε με τις υποθέσεις των άλλων σήμερα. Δώστε στους άλλους τον χώρο που χρειάζονται και αφήστε τους μόνους τους να επιλύσουν τα θέματά τους. Μην νομίζετε ότι χρειάζεστε την προσοχή όλων. Κάντε ότι πρέπει και η ανταμοιβή θα έρθει στην ώρα της. Οι πράξεις σας θα είναι απρόσμενες. Να είστε σε αναζήτηση για κάτι περίεργο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι δύσκολο για εσάς να ταιριάξετε με την ενέργεια γύρω σας. Οι ιδέες σας απορρίπτονται και εσείς δεν αισθάνεστε πολύ χρήσιμοι ή παραγωγικοί στην δουλειά σας. Κάντε υπομονή και μην ανησυχείτε. Η αρνητικότητα θα περάσει.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Ζητήστε ότι χρειάζεστε και θα το λάβετε. Μην περιμένετε για την ανταμοιβή να σας έρθει. Σήμερα οι πράξεις είναι πιο δυνατές από τις λέξεις. Μην περιμένετε οι άλλοι να διαβάσουν το μυαλό σας. Αν θέλετε κάτι κυνηγήστε το. Μπορεί το απρόσμενο να λειτουργεί υπέρ σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε μεταφραστή ώστε να μεταφέρετε τις ιδέες σας στους άλλους. Οι άλλοι δεν σας αντιλαμβάνονται. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Θα τα καταφέρετε άλλη στιγμή. Μην ανησυχείτε.

 

Ζυγός

Γενικά zwdia: Δείτε την ανατολή σήμερα. Ανοίξτε τα μάτια σας στην ομορφιά που υπάρχει γύρω σας και δράστε. Μπορεί να προσπαθεί κάποιος να σας ταράξει, οπότε να είστε έτοιμοι. Έχετε μια γενναιόδωρη καρδιά. Η καλή φύση σας θα τραβήξει την βοήθεια των άλλων. Μιλήστε τους για κάτι που ξέρετε ότι χρειάζεται να μάθουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η συμπεριφορά σας είναι όλα ή τίποτα. Να θυμάστε ότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν λειτουργεί απαραιτήτως με αυτό τον υπερβολικό τρόπο. Να είστε υπομονετικό με αυτούς που κόβουν δρόμο. Μπορείτε να μάθετε πολλά.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ελάτε σε επαφή με έναν φίλο που δεν έχει δει για καιρό. Κάποιος περιμένει να ακούσει από εσάς. Κάντε του/της έκπληξη με μια απρόσμενη εκδήλωση αγάπης. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Μην χάνετε χρόνο. Να έχετε τα μάτια σας στον στόχο. Οι άλλοι ίσως προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευθούν. Μην το επιτρέψετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ο συγχρονισμός σας είναι τέλειος αλλά μην βιάζεστε. Μην μένετε όμως και πίσω. Μάλλον όσο λιγότερο σκέπτεστε τον ρυθμό σας τόσο καλύτερα συγχρονισμένοι θα είστε με τους γύρω σας. Η τύχη θα σας συναντήσει φυσικά.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Να προσέχετε τους τρόπους σας και όλα θα πάνε καλά. Διατηρήστε τις αρχές και την αξιοπρέπειά σας. Μην ξεγράφετε τους άλλους χωρίς να τους έχετε δώσει μια ευκαιρία. Μην κρίνετε κανέναν. Προσφέρετε σεβασμό. Μπορεί να είναι δύσκολο ειδικά σήμερα αλλά πρέπει να προσπαθήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μάλλον θα γίνετε ανυπόμονοι σήμερα. Η τάση σας να κρίνετε τους άλλους αυστηρά και να ξοδεύετε χρόνο σε αυτούς αντί για εσάς πρέπει να σταματήσει. Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μπορεί να κινηθείτε σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις σήμερα οπότε προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι. Περάστε χρόνο ώστε να συνδεθείτε με τον πραγματικό σας εαυτό . Όσο περισσότερο ασχολείστε με τον εαυτό σας τόσο ευκολότερα να μαζέψετε κοντά σας άτομα που θα σας βοηθήσουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα πρέπει να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι σήμερα σχετικά με τις ευκαιρίες που αναζητάτε και ίσως σας φέρουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Αντιληφθείτε την μεγάλη εικόνα σήμερα και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Οι ενέργειές σας μπορεί να πάρουν μια ξαφνική τροπή σήμερα. Να είστε προσεκτικοί. Αυτί μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό αλλά μετά θα αντιληφθείτε ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Δεν είναι ημέρα να χαλαρώσετε. Συμμαζευτείτε και δράστε πριν μείνετε τελευταίοι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια υπέροχη περίοδος ξεκινά για εσάς σήμερα όπου θα έχετε την ικανότητα να κερδίσετε πολλά χρήματα. Ζητήστε αύξηση το επόμενο διάστημα. Αναζητήστε δουλειά με πιο υψηλό μισθό. Αξίζετε περισσότερα.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορείτε να καταφέρετε πολλά σήμερα όσο αποφασίζετε να δράσετε. Μην αφήνετε τους άλλους να είναι υπεύθυνοι. Η δύναμή σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ σας. Σήμερα θα είναι μια δύσκολη ημέρα αλλά ότι και να κάνετε μην παραιτηθείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ένα στοιχείο εξαπάτησης μπαίνει στην δουλειά σας σήμερα και πρέπει να είστε υπερβολικά προσεκτικοί σε ποιον εμπιστεύεστε τι. Να κοιτάτε για ένα καλοντυμένο άτομο που προσπαθεί να σας πείσει για μια νέα ιδέα ή μια νέα ασφάλεια. Να αμφισβητείτε τα πάντα

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτές οι γόβες γίνονται φλατ με μία κίνηση κι έχουν προκαλέσει φρενίτιδα! Δες που θα τις βρεις και πόσο!

18 υπέροχα χτενίσματα για να αποχαιρετήσεις τον Νοέμβριο! [Photos]

Ξέχνα το ombre! Η νέα τάση στα μαλλιά λέγεται eclipting και πρέπει να την δοκιμάσεις!

loading...