Το Airfryer της Philips ήρθε για να σε σώσει!

Φτιάξε τις πιο νόστιμες & υγιεινές συνταγές εύκολα και γρήγορα!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Το Airfryer της Philips ήρθε για να σε σώσει!

Είσαι μαμά, εργένισσα ή μια καλή νοικοκυρά που φροντίζεις πάντα να έχεις τα καλύτερα στο τραπέζι σου; Είσαι φανατική με τη γυμναστική ή κάνεις υγιεινή διατροφή και θέλεις να μαγειρεύεις light πιάτα στην καθημερινότητά σου; Δεν θέλεις, όμως, από την άλλη να ανακατεύεσαι με πλυσίματα πολλών σκευών και καθαριότητες στην κουζίνα; Αν όλα αυτά -κι άλλα τόσα- σε προβληματίζουν μόλις σκεφτείς "αχ τι θα μαγειρέψω σήμερα;", τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς το Airfryer XXL Connected της Philips που είναι εδώ για να σε σώσει!

Αλήθεια πόσες φορές έχεις πανικοβληθεί που σε μόλις 15 λεπτά οι... πεινασμένοι φίλοι σου θα έρθουν στο σπίτι για να δείτε μπάλα ή το αγαπημένο σας σίριαλ ή να παίξετε επιτραπέζια και κάτι πρέπει να φτιάξεις τελευταία στιγμή; Το Airfryer XXL Connected της Philips θα σου λύσει τα χέρια ακόμα και στις πιο... δύσκολες μαγειρικές σου αποστολές.

Κι άλλες τόσες, φυσικά, έχεις βγάλει κατσαρόλες και τηγάνια στον πάγκο σου για να φτιάξεις κάτι νόστιμο και θρεπτικό για τα παιδιά σου και εκείνα ούτε που θέλουν να το αγγίξουν! Μην πικραίνεσαι και μη μένεις να περιμένεις κάθε φορά το... σωτήριο ταπεράκι από τη γιαγιά, αφού μπορεί να μη φτάσει ποτέ ή να το απορρίψουν κι αυτό τα βλαστάρια σου! Σκέψου έξυπνα και εμπιστεύσου το Airfryer XXL Connected της Philips που έχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά και σίγουρη επιτυχία στις επιλογές σου.

airfryer philips

Γιατί να το αποκτήσεις

Αν έχεις ένα Airfryer XXL Connected της Philips, έχεις έναν σούπερ ήρωα στην κουζίνα σου – και δες γιατί!

  1. Μπορείς να ετοιμάσεις εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστο έως καθόλου λάδι τα πιο τραγανά και υγιεινά πιάτα για όλη την οικογένεια.
  2. Μπορείς να φτιάξεις εκατοντάδες γεύματα διαλέγοντας ανάμεσα στις 16 λειτουργίες ψησίματος που διαθέτει!
  3. Το οικογενειακό του XXL μέγεθος σού επιτρέπει να μαγειρέψεις ακόμα και ολόκληρο κοτόπουλο ή 1,4 κιλά πατάτες.
  4. Επειδή τις καθημερινές είναι αδύνατον να φάτε όλοι μαζί την ίδια ώρα, το Airfryer XXL Connected της Philips έχει λειτουργία διατήρησης θερμοκρασίας για να απολαμβάνει κάθε μέλος της οικογένειας ζεστό το γεύμα του.
  5. Το Airfryer της Philips θα σε σώσει και από το πλύσιμο, καθώς το καλάθι τροφίμων QuickClean διαθέτει αντικολλητικό πλέγμα που μαζί με το αποσπώμενο συρτάρι πλένονται εύκολα και στο πλυντήριο πιάτων, χωρίς να ταλαιπωρείσαι! Οι προτάσεις και οι επιλογές για να μαγειρέψεις στο Airfryer XXL της Philips είναι άπειρες, καλύπτοντας όλο το φάσμα πρωινών, μεσημεριανών, βραδινών γευμάτων αλλά και σνακ που θα φας ενδιάμεσα. Τσέκαρε, λοιπόν, δύο συνταγές για τα αγαπημένα κεφτεδάκια των παιδιών αλλά και για αυγόφετες που θα φας στην γλυκιά ή αλμυρή εκδοχή τους.
  6. Θα βρεις τις πιο νόστιμες συνταγές κατεβάζοντας δωρεάν το NutriU app.

airfryer

Συμπέρασμα; Το Airfryer XXL Connected της Philips θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλα τα μαγειρέματα οπότε δεν έχεις παρά να το αποκτήσεις και έτσι να έχεις έναν "βοηθό" στην κουζίνα σου, που αξίζει να τον εμπιστευτείς! Μόλις το δοκιμάσεις δεν θα το αποχωρίζεσαι λεπτό, προσαρμόζοντας όλες τις αγαπημένες σου μαγειρικές στις δικές του μοναδικές ικανότητες!