«Ο καλύτερος χαρακτήρας του Σασμού» - Ανατρίχιασε το Twitter με την καθηλωτική ερμηνεία του Αστέρη

Απίστευτη σκηνή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο καλύτερος χαρακτήρας του Σασμού» - Ανατρίχιασε το Twitter με την καθηλωτική ερμηνεία του Αστέρη

Άλλο ένα επεισόδιο του Σασμού έφτασε στο τέλος του την Δευτέρα 31/10 (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν αναλυτικά) και σε αυτό προβλήθηκε μία από τις πιο ανατριχιαστικές σκηνές που έχουν παιχτεί μέχρι τώρα στη σειρά. Ο Αστέρης "τα έβαλε" με την μητέρα του, την Καλλιόπη, η οποία έφτασε στο σημείο να τραυματίσει έντονα τον Άγγελο.

Και δεν της έκανε ένα απλό κήρυγμα, αλλά την απαρνήθηκε. Τα λόγια του σόκαραν τους τηλεθεατές, οι οποίοι υποκλίθηκαν στο ταλέντο του Ορφέα Αυγουστίδη και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλαι στο Twitter πήραν "φωτιά".

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τα λόγια του Αστέρη στην Καλλιόπη στο επεισόδιο του Σασμού

Σκηνές θρήνου - Ο Σταύρος ξεψυχάει στα χέρια του Αστέρη και της Αργυρώς

Η σειρά, «Σασμός» προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Φυσικά, οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι άκρως καταιγστικές μιας και όπως έχουμε παρακολουθήσει τα νούμερα τηλεθέασης "μιλούν" από μόνα τους -δείτε εδώ αναλυτικά πώς τα πηγαίνει.

Συγκεκριμένα, οι πιστοί τηλεθεατές θα γνωρίζουν είναι πως ο γάμος του Σταύρου με την Αργυρώ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και μάλιστα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, το ζευγάρι θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο, μιας και πάντα υπάρχει ανάμεσά τους ο Αστέρης.

Ωστόσο, αυτό που αναμένεται να συμβεί θα ξαφνιάσει για τα καλά τους πάντες και το μόνο σίγουρο είναι πως θα φέρει τα πάνω κάτω για την συνέχεια της πλοκής. Διαβάστε εδώ τί πραγματικά θα δούμε στα επόμενα άκρως συγκλονιστικά επεισόδια του «Σασμού».