Σασμός: «Αμάν! Ανατρίχιασα καλέ» - Πανικός στο twitter με τον μπαμπά Αστέρη

«ΛΙΩΝΩ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σασμός: «Αμάν! Ανατρίχιασα καλέ» - Πανικός στο twitter με τον μπαμπά Αστέρη

Στο αποψινό (28/4) επεισόδιο της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός είδαμε ότι μετά τη μεγάλη σύλληψη της χτεσινής νύχτας, ο Λευτέρης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή του. Η Θοδώρα για πρώτη φορά θα μάθει την πραγματική του ταυτότητα και η σχέση τους πλέον θα είναι στα δικά της χέρια. Ο παπάς μοιράζεται με τη Μαρίνα κάτι που έμαθε και αυτό είναι η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ.

Μεταξύ άλλων όμως της προτείνει να βοηθήσει την κόρη της και να μη στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία των δύο νέων. Η Μαρίνα θα αντιδράσει αλλά θα ακούσει την άποψή του. Τη στιγμή που η Αργυρώ με τη Βασιλική χαίρονται με την έκπληξη που έκαναν στον Αστέρη, η παρουσία της Καλλιόπης θα βάλει τέλος στο ευχάριστο κλίμα. «Απορώ, Βρουλάκαινα, τι λες στο κοπέλι μου πάλι; Δεν έχεις άλλη δουλειά από το να τον απασχολείς από τις δουλειές του; Αλλά και εσύ γιε μου, τι την ενοχλείς; Δεν βλέπεις ότι παίζει με το παιδί της; Τι δουλειά έχεις εσύ κοντά τους;», απορεί η καπετάνισσα και ο Αστέρης με την Αργυρώ κοιτάζονται έντονα.

Δείτε επίσης: Σασμός - αποκλειστικό: Ο Πέτρης φωνάζει τον Αστέρη "μπαμπά" - Η σκηνή που θα "λυγίσει" όλους τους τηλεθεατές!

Όλα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους χρήστες του twitter, με κυριότερη σκηνή σχολιασμού την συνάντηση της οικογένειας και την χημείου του Αστέρη με τον Πετρή.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για τον Αστέρη και τον Πετρή στον Σασμό

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού...

Ο κλοιός έχει αρχίσει να σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον λαιμό του Μαθιού. Ο Ευθύμης γνωρίζει πλέον το μεγαλύτερό του μυστικό και μιλά γι’ αυτό στη Βασιλική. Ο γιος της Καλλιόπης αντιδρά όπως δεν θα περίμενε κανείς! Το περιοδικό Tv24 μας μεταφέρει αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ για την συγκλονιστική συνέχεια της σειράς Σασμός!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η διαμονή του Ευθύμη Φαρμάκη στο ξενοδοχείο που δουλεύει η Βασιλική και η Αργυρώ, μόνο προβλήματα θα φέρει στις σχέσεις των Σταματάκηδων. Το γεγονός πως φίλοι και συνεργάτες πρόδωσαν τον σκοτεινό αυτόν άντρα της νύχτας, τον έχει κάνει να μην έχει κανένα δισταγμό απέναντι στους ανθρώπους και να τους λέει ξεκάθαρα αυτό που θέλει. Η Βασιλική, παρόλο που θα είναι ευγενική μαζί του και θα προσπαθεί να κρατήσει τους τύπους απέναντί του, γνωρίζοντας φυσικά πως εκείνος έχει προσωπική εμπάθεια με τον Μαθιό και την οικογένειά τους, θα μπει και στον πειρασμό να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Οδυσσέα, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον Ευθύμη.

Σασμός: «Για σένα σκότωσα τον Στεφανή!» - Ο Μαθιός παραδέχεται στην Βασιλική ότι είναι ο φονιάς!

Δείτε επίσης: Σασμός: Το γλυκόπικρο τέλος της σεζόν - «Είναι τιμή μου να γίνω γυναίκα σου!»

...ο Ευθύμης για να αποπροσανατολίσει τη γυναίκα του Μαθιού, δεν θα διστάσει να της μιλήσει για μια ακόμη φορά για τον άντρα της, βάζοντας ξανά φωτιά στη σχέση τους. «Βασιλική, θα σου πρότεινα να σταματήσεις να ρωτάς πού πήγε ο Οδυσσέας και τι έκανε στην Έλενα και να αρχίσεις να ρωτάς ποιος σκότωσε τον δικό σου άντρα, τον Στεφανή», θα της πει σε ανύποπτη στιγμή και εκείνη με όση ψυχραιμία έχει θα του πει ότι οι έρευνες της αστυνομίας δεν κατέληξαν πουθενά. Ο Ευθύμης όμως δεν θα σταματήσει εκεί. Θα της πει: «Ίσως τότε ρωτάς εκεί που δεν έχουν απαντήσεις. Αν θες μπορώ να σου πω κι εγώ την εκδοχή μου για τον θάνατο του άντρα σου». Η Βασιλική φυσικά θα ταραχτεί και θα τον ρωτήσει για να μάθει. Όταν πλέον εκείνος της πει: «Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Ήταν και αυτός ένας τρόπος για να είσαι μαζί του, έτσι δεν είναι;», θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.