8 celebrities φόρεσαν τα πιο μοδάτα looks που όλες θέλουμε να δοκιμάσουμε

Οι φετινές τάσεις αναδείχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
npd photo agency
npd photo agency

Όταν μιλάμε για μόδα και τάσεις το μυαλό μας αυτόματα πηγαίνει στις αγαπημένες μας celebrities που διαθέτουν εξαιρετικό στυλ και κάθε τους εμφάνιση κάνει εύκολα δήλωση μόδας - όλες οι επώνυμες κυρίες που θα θαυμάσετε στη συνέχεια έχουν αναδείξει μία προς μία τις βασικές τάσεις της σεζόν και σίγουρα θέλουμε να δοκιμάσουμε τις εμπνεύσεις τους και τα σύνολα που φόρεσαν. Από τα φωτεινά χρώματα και τις μεταλλικές λεπτομέρειες (δες το πιο hot metallic βραδινό φόρεμα) μέχρι τα τζιν και τις ψηλές μπότες, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στα εμπνευσμένα outfits των πιο κομψών κυριών της TV για να πάρεις ιδές και να κοπιάρεις τις εμφανίσεις τους.

5+1 παρουσιάστριες σού δείχνουν το αγαπημένο τους φθινοπωρινό outfit

Οι celebrities φοράνε τις τάσεις της σεζόν

Ελένη Μενεγάκη

Lime color: Είναι το Νο1 χρώμα του χειμώνα, που θα το βάλεις σε μπουφάν (δες το πιο hot σύνολο του street style), προσθέτοντας μια παιχνιδιάρικη νότα στα σύνολά σου. Η Ελένη το επέλεξε σε κοστούμι και δεν μπορούμε παρά να της βγάλουμε το καπέλο!

Φαίη Σκορδά

Βiker jacket: Είναι το μπουφάν-πασπαρτού αφού ταιριάζει σε όλα τα στυλ, σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις και τα δερμάτινα τον χειμώνα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα looks μας. Προτίμησε ένα μαύρο που θα το έχεις για χρόνια.

Κατερίνα Καινούργιου

Over-the-knee-boots: Οι ψηλές μπότες, ξέρεις αυτές που φτάνουν μέχρι τη μέση του μηρού, δεν πρέπει να λείπουν από την φετινή γκαρνταρόμπα σου (δες τι φοράνε οι παρουσιάστριες). Θα τις φορέσεις όπως η Κατερίνα, με βελούδινο μίνι φόρεμα, με το μαύρο LBD σου αλλά και με την μίνι πλισέ σου φούστα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Total animal prints: Τα βλέπεις σε όλες τις βιτρίνες και... βγάζεις τα άγρια ένστικτά σου! Τα μοτίβα των άγριων ζώων της ζούγκλας δεν λείπουν από τις φετινές επιλογές μας, εάν θέλουμε να θεωρούμαστε πλήρως ενημερωμένες περί τάσεων.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κοστούμι: Το oversized κοστούμι είναι απαραίτητο "σετ", που θα σου λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. Από το γραφείο μέχρι την βραδινή σου έξοδο, θα το βολευτείς πολύ αλλάζοντας tops και παπούτσια. Δοκίμασέ το με αθλητικά όπως η Ηλιάνα και απογείωσέ το.

Τα bold κοστούμια είναι η τάση που θέλεις το φθινόπωρο!

Χριστίνα Μπόμπα

Καλσόν: Πρώτη η Victoria Beckham το φόρεσε με τα γοβάκια της και έκανε δήλωση μόδας. Μπορείς να προτιμήσεις δίχτυ, όπως εκείνη, ή να επιλέξεις ένα καλσόν με στρς και σχέδια σαν την Χριστίνα. Σε κάθε περίπτωση το καλσόν φέτος θα κάνει update στα outfits σου.

Μπέτυ Μαγγίρα

Denim retro pants: Είναι η πιο σωστή επιλογη για σένα που θέλεις να βάλεις μια vintage πινελιά στις εμφανίσεις σου. Μια τζιν παντελόνα σε Α line θα κάνει καλά τη δουλειά, ειδικά εάν τη συνδυάσεις με ένα crop πουκάμισο. Η Μπέτυ δημιούργησε το Νο1 σύνολο της εποχής.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Silver metallic: Μπορείς να επιλέξεις παντελόνι, όπως η Κωνσταντίνα, φούστα (όπως η Σμαράγδα Καρύδη) αλλά και ένα κομμάτι από τη νέα συλλογή Rabanne x H&M, για να νιώσεις πιο λαμπερή στις βραδινές εξόδους σου. Φέτος το metallic κάνει επιδρομή στα all-day looks μας και μας αρέσει πολύ!