Καλοντυμένες & κακοντυμένες στα Madwalk 2023

Tα up & down στις εμφανίσεις των επώνυμων κυριών

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
npd photo agency
npd photo agency

Το MadWalk 2023 by Τhree Cents πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ για 13η συνεχόμενη χρονιά, στο κατάμεστο Tae Kwon Do, όπου η μουσική έχει τον πρώτο λόγο, με τις επώνυμες κυρίες της εγχώριας showbiz να δίνουν το "παρών", επιλέγοντας glam σύνολα που κέρδισαν τις εντυπώσεις - θετικές και αρνητικές.

Στην σκηνή είδαμες λαμπερές παρουσίες, με one-of-a-kind κομμάτια, απόλυτα ταιριαστά με το ύφος της βραδιάς, με τις τουαλέτες με παγέτες, στρας και metallic (δες το Νο1 metallic dress για τις βραδινές εξόδους σου) υφές να κερδίζουν στα σημεία, ενώ τα φορέματα με cut-outs αλλά και τα διάφανα σύνολα ακολούθησαν κατά πόδας!

Black Friday: 10 χριστουγεννιάτικα πουλόβερ που ανυπομονούμε να φορέσουμε

Μια μεγάλη γιορτή της μουσικής συνδυάζεται απόλυτα με τη μόδα και τις τάσεις της σεζόν, αφού η σκηνή λειτουργεί σαν άλλο catwalk, με τις επώνυμες να ξεχωρίζουν για τις in fashion επιλογές τους. Το youweekly.gr δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν τη λαμπερή εκδήλωση, δίνοντάς σου μια γεύση από τις κυρίες που πήραν Άριστα 10 για τα looks τους και από εκείνες που θα μπορούσαν... λίγο καλύτερα!

Τα up & down στα looks των επωνύμων

Φέτος, το MadWalk 2023 by Three Cents παρουσίασε τους «The Fashion Heroes», τους δικούς του fashion ambassadors, Άννα-Μαρία Βέλλη aka amiyiami, Φωτεινή Αριστακεσιάν aka fosbloque, Δανάη Γεωργαντά aka I Mikri Ollandeza και το μοντέλο Edward Stergiou, που συμμετείχαν στα επιμέρους projects της βραδιάς.

Black Friday: 7 κομμάτια από το Zara που ξεπουλάνε αυτήν τη στιγμή!

Πολλές ήταν οι παρουσίες στα χθεσινά MadWalk 2023 by Three Cents, με τις κυρίες να ξεχωρίζουν η καθεμία με τη μοδίστικη επιλογή της, που ταίριαξε απόλυτα στο ύφος του θεσμού. Έτσι είδαμε φωτεινά χρώματα, ιδιαίτερα σχέδια αλλά και πολλά "καυτά" σύνολα στην σκηνή, που συνδυάστηκαν με τα ανάλογα αξεσουάρ και μακιγιάζ, ολοκληρώνοντας το στυλιστικό "υπερθέαμα" της βραδιάς.

Κατερίνα Στικούδη

στικούδη

ndp photo agency

Εμφάνιση-υπερπαραγωγή για την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη, που πόνταρε σε ένα "καυτό" σύνολο με στρας και κρύσταλλα, με μαξι διάφανη φούστα και στράπλες τοπ, αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της στον 7 μήνα της εγκυμοσύνης της. Στο ίδιο μήκος κύματος και τα αξεσουάρ, που κινήθηκαν σε silver metallic τόνους.

Τάμτα

τάμτα

ndp photo agency

Ανατρεπτική και πάντα πολύ "προχώ" στο στυλ της η Τάμτα, δεν ξέφυγε από την στυλιστική της... πεπατημένη και αυτήν τη φορά. Με γωμετρικό ογκώδες πουκάμισο και δερμάτινο bottom (δες ποια δερμάτινα κομμάτια πρέπει να βάλεις φέτος στην ντουλάπα σου) εμφανίστηκε στην σκηνή, με τις λεπτομέρειες... καλωδίων στο κεφάλι της να παραπέμουν σε διαστημική εποχή! To no make-up look συνεχίζει να το στηρίζει με πάθος!

Κατερίνα Λιόλιου

λιόλιου

ndp photo agency

Στην ασπρόαυρη διχρωμία πόνταρε η τραγουδίστρια, επιλέγοντας ένα "κοστούμι" με διαφάνεια και ενσωματωμένη κάπα, δίνοντας έμφαση στο ιδιαίτερο σακάκι (δες αυτά που επιλέγουν οι influencers) της που κέρδισε τις εντυπώσεις. Εντυπωσιακή εμφάνιση και σούπερ trendy!

Έλενα Κώνστα

τολη

ndp photo agency

Με ασημί metallic γεωμετρική τουαλέτα, που λίγα άφηνε στη φαντασία είδαμε την Έλενα (μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα), αναδεικνύοντας τα κάλλη της. Θα μπορούσε να επιλέξει λεπτεπίλεπτα πέδιλα σε ασημί τόνους, για να είναι to-the-point.

Pants trends 2023: 7 στυλ που θα βλέπεις παντού!

Kimi Kaldi

kimi

ndp photo agency

H πρώτη Ελληνίδα ράπερ δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί με τίποτα λιγότερο στην σκηνή! Ένα σετ με τοπ και bottom με στρας, που τόνιζε τις juicy γραμμές της, ενώ το σύνολο παντελόνι-bomber με διαφάνεια άφηνε σε κοινή θέα το καλλίγραμμο σώμα της.

Λένα Ραζή

mad awards

ndp photo agency

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη, Λένια Ραζή, που κατέκτησε το TikTok με το τραγούδι της "Παντρεύομαι" εμφανίστηκε με minimal LBD, επιλέγοντας να τονίσει τη μέση της με cut-outs, κάνοντας παράλληλα δήλωση μόδας με το statement κολιέ της, αφού τα μεγάλα κοσμήματα είναι τάση της σεζόν. H αλήθεια είναι πως θα την προτιμούσαμε με πιο κομψά παπούτσια, αντί τα μποτάκια-υπερπαραγωγή που της... έπεσαν λίγο βαριά!

Άννα-Μαρία Βέλλη, Φωτεινή Αριστακεσιάν, Δανάη Γεωργαντά

fashion ambassandors

ndp photo agency

Με τρεις ξεχωριστές εμφανίσεις θαυμάσαμε τις fashion ambassadors της βραδιάς, που πόνταραν σε μαύρα cut-outs φορέματα και metallic υφές. Στα highlights, το εντυπωσιακά μακιγιάζ τους και τα mules με φιόγκο που επέλεξαν να φορέσουν και οι τρεις τους!

Λίλα Τριάντη

pop Τραγουδίστρια

ndp photo agency

Η ανερχόμενη pop τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ρουμπινί cut-out maxi dress, που λίγα άφηνε στη φαντασία, με την εφαρμογή του πάνω στο σώμα της να μην την κολακεύει ιδιαίτερα. Οι μπότες της "κλοτσάνε" χρωματικά, ενώ θα ήταν πιο στυλάτη εάν είχε επιλέξει ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μαύρο χρώμα.

Marseaux

marseaux

ndp photo agency

Μια γλυκύτατη και σούπερ στυλάτη παρουσία ήταν αυτή της τραγουδίστριας, που επέλεξε total denim σύνολο με κίτρινες λεπτομέρειες, ενώ τα κοσμήματά της αλλά και τα space-buns στα μαλλιά ολοκλήρωσαν ιδανικά την εξαιρετική της εμφάνιση.

3 φορές που η Chara Ferragni φόρεσε το grandpa sweater και θέλουμε να την αντιγράψουμε

Natasha Kay

mad awards looks

ndp photo agency

Σαν άλλη γοργόνα στη... στεριά εμφανίστηκε η νεαρή τραγουδίστρια, επιλέγοντας ένα μάξι λευκό διάφανο φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ, που συνδύασε με το αντίστοιχο "γοργονέ" χτένισμα. Οι μπότες δεν ήταν και η πιο πετυχημένη επιλογή με ένα τέτοιο αέρινο κομμάτι.

Σάσα Σταμάτη

σταμάτη

ndp photo agency

Το barbiecore style καλά κρατεί (δες το ροζ φόρεμα που θα κάνει update στο στυλ σου) για τη δημοσιογράφο, που έκανε μια στοχευμένη και απόλυτα πετυχημένη εμφάνιση, επιλέγοντας φούξια bodycon φόρεμα με σούρες, αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ οι λάμψεις από τις metallic μπότες της ταίριαξαν απόλυτα με το σύνολο.