To καρό σακάκι της άνοιξης είναι must

5 διαφορετικά στυλ για να επιλέξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
To καρό σακάκι της άνοιξης είναι must

Το πιο μοδάτο σακάκι της άνοιξης είναι oversized και (ιδανικά) μοιάζει (ή είναι) αντρικό. Καρό, μονόχρωμο ή σε φωτεινό χρώμα, ριγέ ή denim (δες εδώ τα 6 βασικά κομμάτια της άνοιξης), αποτελεί διαχρονική επιλογή και σίγουρα έχεις ένα στην ντουλάπα σου. Φοριέται σε μια ηλιόλουστη μέρα που το παλτό σού φαίνεται αρκετά βαρύ για την εποχή και η καμπαρντίνα συνηθισμένη επιλογή. Δες πώς θα το εντάξεις εύκολα και στυλάτα στο look σου!

GO OVERSIZED

oversized blazer

Όσο πιο... ογκώδες τόσο το καλύτερο. Φρόντισε να μην κάνεις ιδιαίτερα... πολύπλοκη την υπόλοιπη εμφάνισή σου, συνδυάζοντας το σακάκι με ένα παντελόνι στην ίδια απόχρωση εν είδει κοστουμιού και πρόσεξε τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις. Ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια ή λευκά μποτάκια είναι αρκετά για να αναδείξουν το στυλάτο look σου

BELT IT

blazer με ζώνη

Σου φαίνεται λίγο άκομψο το στυλ και δεν μπορείς να απαρνηθείς τον sexy χαρακτήρα σου; Δεν έχεις παρά να δέσεις μια ζώνη στη μέση σου και αμέσως η σιλουέτα σου θα γίνει και θα δείχνει σούπερ θηλυκή. Είναι το μυστικό για να δημιουργήσεις... μέση εκεί που δεν υπάρχει! Προτίμησε μια σε camel απόχρωση που θα συνδυάσεις με τις cow boots σου.

SPRING DENIM

denim blazer

Αγαπάς το denim και ειδικά τώρα την άνοιξη σε βολεύει πολύ. Δοκίμασε ένα φαρδύ κομμάτι με τη mini jean φούστα σου και συμπλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι πλατφόρμες που θα κάνουν εντύπωση (δες τις τάσεις στα παπούτσια της άνοιξης για να διαλέξεις). Προτίμησε το ανοιχτό denim ή ένα tie-dye για ένα πιο μοδάτο αποτέλεσμα.

OFFICE LOOK

μαύρο blazer

To κλασικό σακάκι που σε συνοδεύει στο γραφείο αποκτά άλλη προσωπικότητα και φαρδαίνει... επικίνδυνα! Συνδύασέ το με το αγαπημένο σου jumsuit ή με ένα μπεζ boiler suit και έχει το ιδανικό σύνολο για τη δουλειά!

EDGY & SEXY

neon blazer

Αν είσαι τολμηρή και θέλεις να κάνεις τη διαφορά στο look σου, τότε ένα neon κομμάτι με όγκο θα σε συνοδέψει στις πρωινές και απογευματινές εξόδους σου, δημιουργώντας ένα προχωρημένο και συνάμα κομψό look. Παίξε με το χρώμα στα αξεσουάρ για έξτρα στυλ!