42 ετών και 53 κιλά - Το μυστικό της Βάσως Λασκαράκη για να μην παίρνει γραμμάριο

Ακολούθησέ το κι εσύ και δε θα χάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
42 ετών και 53 κιλά - Το μυστικό της Βάσως Λασκαράκη για να μην παίρνει γραμμάριο

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, με συνεχή παρουσία στην τηλεόραση. Μετά από ένα χρόνο που έμεινε εκτός, επέστρεψε ανανεωμένη με τη σειρά «Σε Ξένα Χέρια».

Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί πως όταν βρισκόταν στη σχολή πήρε απότομα 10 κιλά, ωστόσο από τη στιγμή που τα έχασε, η ζυγαριά της μένει σταθερή και κάθε χρόνο, οι εμφανίσεις που κάνει με το μαγιό της στις παραλίες της Κρήτης είναι απλά εντυπωσιακές.

Πώς έχασε 10 κιλά η Βάσω Λασκαράκη

«Μπήκα στη σχολή 52 κιλά. Το δεύτερο χρόνο είχα φτάσει τα 62. Δέκα κιλά δεν είναι και λίγα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Σχετικά με το λάθος που έκανε και πήρε 10 κιλά σε 1 χρόνο, η Βάσω Λασκαράκη τόνισε: «Έτρωγα μόνο το βράδυ αλλά έτρωγα πολύ. Το στομάχι μου κρύβει έναν άνδρα μέσα του. Μπορώ να φάω τρία σουβλάκια με πίτα, δύο πίτσες ή μια κατσαρόλα μακαρόνια. Μπορώ να ζήσω επίσης μόνο με γλυκά. Η όρεξή μου φτάνει πραγματικά από εδώ ως τη Θεσσαλονίκη».

Πώς έχασε όμως 10 ολόκληρα κιλά; «Γυμναζόμουν εντατικά για δύο χρόνια. Πάνω εκεί με πέτυχε η εγκυμοσύνη. Γι’ αυτό και μου ήταν εύκολη η επαναφορά στα κιλά μου» αποκαλύπτει η ηθοποιός. Λίγο καιρό πριν, αποκάλυψε μέσω Instagram πως αυτό που τη βοήθησε να μείνει σταθερή στο βάρος της όλα αυτά τα χρόνια, αφού η ζυγαριά της δεν έχει δείξει πάνω από 53 κιλά, είναι το σωστό πρωινό.

Βάσω Λασκαράκη κιλά

Η Διατροφολόγος Σοφία Παπικινού λέει «Σίγουρα οι συνθήκες του σημερινού τρόπου ζωής δεν σας επιτρέπουν σωστή ρύθμιση των γευμάτων μέσα στη μέρα αλλά και την εξασφάλιση χρόνου για σωστή άσκηση.

Όμως μην ξεχνάτε ότι όσο σημαντική είναι η δίαιτα και η σωστή διατροφή άλλο τόσο είναι και η σωματική δραστηριότητα, γιατί ο στόχος δεν είναι απλά να αδυνατίσετε αλλά να χάσετε λίπος αφού το τελευταίο συνοδεύεται συνήθως με μεγάλο αριθμό παθήσεων ιδιαιτέρως αν είναι συσσωρευμένο στην κοιλιά.

Η Βάσω Λασκαράκη χωρίς μακιγιάζ

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ολοφάνερο πως έχει ανανεωθεί πιο πολύ ποτέ καθώς η ίδια "λάμπει" μιας και η φυσική της ομορφιά είναι άκρως ιδιαίτερη. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία, η οποία εξέπληξε θετικά τους διαδικτυακούς της φίλους μιας και τα σχόλια αλλά και τα likes πήραν κυριολεκτικά "φωτιά".

Ένα σχόλιο το οποίο ξεχώρισε για τα καλά ήταν και εκείνο του Λευτερή Σουλτάτου, μιας και σχολίασε με μερικά τρυφερά emojis.