Προσοχή στους γονείς! Σήμερα είναι κλειστά τα σχολεία! Απεργούν οι εκπαιδευτικοί!

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ!

Προσοχή στους γονείς! Σήμερα είναι κλειστά τα σχολεία! Απεργούν οι εκπαιδευτικοί!

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουν σήμερα οι γονείς, καθώς είναι κλειστά τα σχολεία, λόγω απεργίας των εκπαιδευτικών.

Υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για τις αλλαγές που γίνονται στο Λύκειο και την εισαγωγή στα πανεπιστήμια. Διαβάστε παρακάτω...

Οι πρόεδροι των ΟΛΜΕ στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν αποφάσισαν την 24ωρη απεργία στις μεγάλες κυρίως πόλης στα Λύκεια.

Σήμερα είναι κλειστά τα σχολεία!

Παράλληλα με την απεργία θα πραγματοποιηθούν και συλλαλητήρια τα οποία θα γίνουν στις 12:00 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση στα Προπύλαια για την Αθήνα και στο Άγαλμα Βενιζέλου για τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στις κεντρικές πλατείες των υπολοίπων πόλεων της χώρας.

«Καλούμε τις ΕΛΜΕ, τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων σε πολύμορφες δραστηριότητες και κινητοποιήσεις για να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο», αναφέρει η ΟΛΜΕ στην ανακοίνωση του.

Πάσχα 2019: Πότε κλείνουν τα σχολεία και πότε ανοίγουν ξανά;

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για τις... πασχαλινές διακοπές των μαθητών.

Τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια όλη της χώρας θα κλείσουν για το Πάσχα στις 19 Απριλίου και θα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους στις 6 Μαΐου. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι, οι μαθητές θα απουσιάσουν από τις σχολικές αίθουσες όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και θα επιστρέψουν σε αυτές μια εβδομάδα μετά τη Δευτέρα του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι το Πάσχα φέτος πέφτει σχετικά αργά, δηλαδή στις 28 Απριλίου, σε αντίθεση με πέρυσι που ήταν νωρίς, στις 7 Απριλίου. Αργία είναι και η Δευτέρα του Πάσχα, ενώ φέτος η Πρωτομαγιά πέφτει την Τετάρτη μετά το Πάσχα, οπότε είναι και πάλι αργία!